Lucrez in domeniu…

Aud si citesc tot mai des justificarea lucrez in domeniu atunci cand cineva nu-si poate sustine opinia exprimata cu argumente logice sau dovezi ce nu pot fi tagaduite.

Toate bune si frumoase, toata lumea are dreptul la o opinie si din cand in cand punctul de vedere al unui expert este binevenit.

Insa atunci cand te folosesti de autoritatea ta intr-un anumit domeniu pentru a arunca cu noroi in ceea ce nu-ti convine sau in ceea ce reprezinta concurenta ta esti deja penibil.

Si dupa cum stim, noi romanii ne pricepem la toate, adica indiferent cat de negru pe alb sunt lucrurile lucrez in domeniu pune capac la toate.

Sfaturi pentru pseudo-expertii SEO

Pe prima pagina Google e usor de adus un site daca ai in spate ceva experienta in materie de SEO chiar si pentru cuvinte cheie greu de abordat datorita concurentei.

Insa diferenta intre pozitia 1 si pozitia 10 de pe prima pagina cu rezultate este enorma, ca de la cer la pamant, caci mai putin de 10% din cei care fac o cautare dupa un anumit cuvant cheie sau combinatii de cuvinte cheie ajung sa de-a click pe rezultatele de pe pozitiile 2-10 (10% e pentru pozitia 2 ca pana la pozitia 10 procentul scade proportional).

Citește mai multSfaturi pentru pseudo-expertii SEO