Protest impotriva prostiei

M-am saturat de cata prostie poate sa fie pe la noi prin tarisoara aceasta, numita Romania !

Scriam in articolul Cainii care latra nu musca despre protestul impotriva scumpirii carburantilor. La acesta au fost invitati sa participe toti cei care si-au facut plinul in zilele anterioare astfel incat sa-si permita ca astazi, maine si poimane sa arda gazul fara a mai fi nevoiti sa alimenteze.

Aceasta atitudine este primul pas dintr-un sir intreg care denota cata prostie exista in spatiul carpato-danubiano-pontic. Cum poti fi atat de naiv (a se citi prost) ca sa ai impresia ca daca ai alimentat ieri masina si in urmatoarele 3 zile defilezi prin benzinarii, benzinarilor le vor tremura nadragii si vor taia preturile ?!

Citește mai multProtest impotriva prostiei

Sfaturi imaginare – gargara un blogosfera

De cand a aparut moda blogurilor pe la noi si de cand m-am apucat sa citesc printre randuri, mai mult sau mai putin, blogurile romanesti am citit articole de tot felul: de prima mana sau dimpotriva din acele de toata jena.

Cand spun articole de toata jena ma refer la acele articole scrise doar ca sa te afli in treaba fiind daca nu paralel cu subiectul cel putin novice in domeniu. Articole in care bloggerii ajung sa dea sfaturi imaginare despre cum sa treci strada, cum sa-ti bati nevasta sau cum sa linsezi cainele vecinului care latra noaptea sub fereastra lor.

Citește mai multSfaturi imaginare – gargara un blogosfera