MxHost – Solutii Web Profesionale

In luna mai scriam despre Programul de fidelizare MxHost adresat clientilor cu vechime de cel putin un an.

Intre timp cei de la MxHost au lucrat la un nou site de prezentare si au venit cu o oferta noua de gazduire web adaptata cerintelor tot mai crescute de resurse.

Despre noul site MxHost n-ar fi prea multe de spus: sincer apreciam mai mult vechiul site. Poate e doar o chestie de gust sau de obisnuinta dar vechiul site parea mai bine structurat in ceea ce priveste informatia. Noul site desi e valid XHTML (apreciez acest aspect), desi design-ul e bazat pe div-uri nu pe tabele, pare sa sufere la capitolul usability. Fata de varianta precedenta am impresia ca trebuie sa dau mai multe click-uri pentru a ajunge la informatia utila.

Citește mai mult

Program de fidelizare MxHost

Pe 1 mai 2010 cand toata lumea era la iarba verde mancand mici, band bere si ascultand manele cei de la MxHost – serviciul unde am gazduite majoritatea site-urilor, lansau un program de fidelizare a clientilor cu vechime mai mare de un an.

Astfel resursele de spatiu si trafic alocate cresc fata de oferta standard in functia de vechimea contului de gazduire. Ca sa beneficiezi de acest program, client MxHost fiind trebuie sa incluzi in site un link do-follow catre serviciul de gazduire MxHost.

Citește mai mult

O nenorocire nu vine niciodata singura

Astazi de dimineata m-am trezit plin de viata si pus pe fapte mari dar minunea n-a tinut mai mult de 30 de minute: acumulatorul laptopului era pe sfarsite si cand sa-l bag in priza in loc sa se incarce acesta nu mai primea curent deloc…

Antivirusul ma stresa cu un mesaj din care reiesea ca nu am calculatorul protejat din cauza faptului ca lista semnaturilor de virusi e mai veche de o saptamana. Destul de ciudat daca tin cont ca actualizarea acestei liste era setat pe update automat. Si mai ciudat era faptul ca dupa update manual mesajul respectiv persista cu nerusinare.

Citește mai mult

Site-ul zilei: Gazduire Blog – hosting dedicat pentru bloggeri

Poate ca te-ai apucat de blogging din curiozitate, teribilism sau din dorinta de a face bani… insa la un moment dat vei descoperi ca fara a persevera si fara a fi tu insuti blogul nu-ti aduce nici o satisfactie, nici macar una spirituala ca de beneficii materiale nici nu poate fi vorba prea curand…

Totusi daca intre timp ai descoperit ca faci blogging din pasiune, ca scrii bine si ca esti apreciat de cei care te citesc si te comenteaza vei dori sa lucrezi la capitolul imagine. Iar unul din primii pasi dintr-un sir suficient de lung este acela de a renunta la gazduirea blogului pe un subdomeniu gratuit oferit de terti si de a avea propriul domeniu si pachet de hosting pe care sa-ti gazduiesti blogul. Decizia de a avea propriul domeniu si propriul pachet de gazduire poate sa responsabilizeze intr-o oarecare masura bloggerii pentru ca atat timp cat scoti bani din buzunar nu-ti vei permite orice si vei fi mai atent la subiectele tratate.

Citește mai mult