Google Nexus One Spam Phone

Ieri Google a lansat un telefon care se vrea a fi ceva ce nu a mai vazut universul… Primul telefon Google cu nume de scena Nexus One a orgasmat pur si simplu mass-media si blogosfera romaneasca provacand un nou val de seo spam…

Lumea s-a grabit sa anunte mareata realizare Google cu speranta ca aceasta le va aduce ceva trafic si audienta pe site/blog. Ca nimeni, sau aproape nimeni, n-a adus nici un plus de valoare anuntului oficial si ca aproape stirile sunt trase la indigo nu a prea contat pentru cineva.

Citește mai multGoogle Nexus One Spam Phone

Salivand dupa sfarcurile Andreei Mantea

Din cand in cand, prea des insa, blogosfera si mass-media romaneasca duc lipsa de inspiratie si un incident ca cel de la emisiunea ProTV „Dansez pentru tine” in care sfarcurile Andreei Mantea au dat pe dinafara este intens dezbatut, intors pe toate fetele, pentru a face audienta ca doar sexul vinde in orice circumstante.

Ceea ce nu inteleg eu care e amuzamentul in aceasta situatie ?! A facut-o deliberat ?! E prima oara cand isi expune parti intime publicului ?! (din cate stiu eu nu caci a pozat pentru Playboy) Era sfarcul Andreei Mantea batut cu cristale Swarovski sau uns cu miere si te indemna sa-ti aduci aminte de primii ani de viata cand gangureai la vederea sfarcurilor femeii care te alapta ?!

Citește mai multSalivand dupa sfarcurile Andreei Mantea