Castiga 2 costume de Craciunita

Se spune ca omul gospodar isi face vara sanie si iarna caruta… asa si blogger-ul nu trebuie sa lase pana in ultima clipa pregatirea cadourilor de Craciun ci trebuie sa caute din timp ceva frumos pentru cei dragi.

Daca sunteti barbat si nu aveti idee ce cadouri sa oferiti persoanei dragi de Craciun (sau daca sunteti de sex feminin si sunteti singure) puteti incerca sa participati la noul concurs lansat la apa pe site-ul de concursuri online: Castiga 2 costume de craciunite oferite de LookSexy, care dupa cum se poate intelege pune la bataie ca premii 2 costume de Craciunita.

Citește mai multCastiga 2 costume de Craciunita

Castiga o frumoasa lenjerie sexy

Nici o zi din sapte… fara sa bem lapte ! Parca asa suna un slogan celebru care ne indemna sa bem cate un pahar de lapte in fiecare zi… aceasta daca nu cumva ai sensibilitate la lactoza si preferi ceaiurile dietetice !

Acum lasand deoparte divagatiile introductive sa trecem la lucruri mai serioase: dupa ce-am incercat sa va conving sa renuntati la unul din cele doua telefoane mobile cu care umblati dupa voi prin participarea la concursul Castiga un telefon mobil dual sim Wind Duo 3200 GLOW, dupa ce am incercat sa va conving ca va puteti lua o vacanta departe de tehnologie si lumea dezlantuita caci nicidecum nu veti ramane cu aparatul foto, telefonul mobil, sau orice alt gadget fara sursa de energie daca veti fi cel care Castiga un dispozitiv Power Bank a venit vremea sa va propun sa va ganditi la un moment de romantism.

Un moment de romantism in doi, cred ca stiti despre ce vorbesc asa ca nu mai lungesc vorba ci va invit sa va incercati norocul pentru a Castiga o frumoasa lenjerie sexy un ingredient necesar pentru momente de neuitat…