BlogWars – un altfel de SpamBlog ?

Se pare ca SuperBlog renaste din propria-i cenusa precum pasarea Phonenix sub denumirea de BlogWars (nu dau link dar va ajuta Google sau puneti un .ro in coada).

Sau poate cineva a preluat ideea celor de la PC News caci principiul razboiului intre bloguri e cam acelasi: scrii saptamanal articole despre subiecte de care esti total strain (un fel de bagator de seama), in text folosesti anumite cuvinte cheie cu link catre sponsorul/sponsorii saptamanii respective si speri ca esti destul de norocos ca sa castigi ceva (bani sau alte premii oferite de sponsori).

Citește mai mult

Ce poti face intr-o zi cu un notebook ce are o autonomie de 12 ore?

Nu va speriati, nu a inebunit lupul… adica eu !!! Aceasta a fost prima tema de la concursul Spam Blog 2009, concurs la care spre surprinderea mea participa si bloggeri din diaspora. Sincer ma gandeam ca cei care traiesc de ani buni pe alte meleaguri au preluat de prin obiceiurile locului pe unde s-au stabilit schimbandu-si atitudinea de blogger fomist, dar se pare ca intelepciunea populara nu e in van: lupul isi schimba parul dar naravul ba…

Dar haideti sa lasam lupul deoparte si sa revenim la oile noastre ca altfel… ni le papa lupul….
Asadar ce poti face cu un laptop care are cel putin teoretic o autonomie de 12 ore ?! In primul rand ii poti cere o majorare de salariu sefului caci cu un astfel de laptop muncesti cu 50% mai mult decat inainte, 12 ore in loc de 8, si in plus trebuie sa-ti platesti ratele pentru notebook-ul proaspat achizitionat care-ti permite sa muncesti atat de mult. Apoi dupa ce ti-ai imbrobodit seful cu noul tau laptop ar trebui sa incepi sa te gandesti serios daca lucrurile chiar stau asa ?!

Citește mai mult

SuperBlog 2009 – incepe nebunia in blogosfera

PC News ne anunta, in ciuda faptului ca acum un an sustinea contrariul, ca blogosfera va avea partea de o noua perioada de paranoia numita in mod generic SuperBlog. Din pacate articolul in care oamenii isi exprimau dezamagirea data de prima editie a acestui concurs numit SuperBlog a disparut despre site-ul cu pricina asa ca doar memoria mea e singura care poate sustine acest aspect.

Totusi ce reprezinta SuperBlog ? Intentia e laudabila, jurizarea si rezultatele sunt discutabile, cel putin de pe cealalta parte a baricadei. Insa lucrurile acestea conteaza mai putin pentru organizator si sponsori, scopul scuza mijloacele si din cele peste 30.000 de bloguri vor fi suficienti naivi care sa participe la ceea ce se vrea cea mai mare competitie din blogosfera.

Citește mai mult