WP Thumbnail Blogroll – plugin wordpress

Blogroll-ul, sau in traducere libera lista de bloguri, poate ajunge cu timpul atat de lunga incat fie te decizi sa faci curatenie, fie apelezi la un plugin care afiseaza aleator un numar fix de bloguri, fie incerci ceva care impaca pe toata lumea: muti tot ce inseamna blogroll pe o pagina separata, totul cu un singur click si fara prea mare bataie de cap.

Te ajuta sa faci acest lucru pluginul wordpress WP Thumbnail Blogroll care o data instalat si configurat te va ajuta sa ai o pagina cu lista de bloguri preferate demna de invidiat de catre ceilalti bloggeri pentru ca fiecare blog de pe lista ta va fi afisat sub forma unei miniaturi impreuna cu denumirea blogului.

Citește mai multWP Thumbnail Blogroll – plugin wordpress

Ce face un blogger cand se plafoneaza?

Sau ce face un blogger cand n-are ce face sau cand pozitia sa in blogosfera se subrezeste ? In primul rand se oftica si apoi uita toate principiile pe care se baza, de toate sfaturile pe care le dadea bloggerilor abia rasariti in blogosfera. Practic incalca orice regula de bun simt, lingand ceea ce a scuipat cand era in culmea succesului.

Poate ca exagerez putin dar totusi nu sunt departe de adevar: atunci cand un blogger destul de cunoscut incepe sa alunege la vale pentru ca nu e floare la ureche sa te mentii acolo sus apeleaza la tot felul de metode pentru a atrage atentia asupra sa.

Citește mai multCe face un blogger cand se plafoneaza?

Synected – plugin wordpress

Vrei link-uri scurte fara a mai aplica la terti de genul tinyurl.com sau sp2.ro (serviciu romanesc de scurtare a url-ului) ? Solutia e pluginul wordpress Synected care te ajuta la crearea de URL-uri scurte direct pe blogul personal.

Link-ul scurt poate fi personalizat astfel incat sa fie util din punct de vedere SEO, adica nu-ti este servit automat drept link scurt un sir aleatoriu de caractere. De asemena pluginul permite inregistrarea numarului de click-uri care au fost date pe acest link scurt.

Citește mai multSynected – plugin wordpress