Bye Bye Guiness Book pentru Brasov

Cineva, nu spun cine, a vrut sa bage si Brasovul in Guiness Book doar ca socoteala din targ nu s-a potrivit cu cea de acasa.

Astfel in ajun de Craciun brasovenii trebuiau sa doboare recordul detintut de Bucuresti in materie de Mosi Craciun daca la patinoarul Olimpia se adunau 3.940 de mosi… s-au prezentat doar 2 mosi la apel si probabil Brasovul trebuie sa intre in cartea recordurilor pentru cea mai proasta performanta in materie de mosi.

Citește mai multBye Bye Guiness Book pentru Brasov

Mos Craciun mi-a adus un laptop Apple MacBook Air

Mos Craciun a venit mai devreme la mine anul acesta si mi-a pus sub brad (brad pe care-l voi impodobi peste vreo 10 zile) un laptop Apple MacBook Air.

Se vede treaba ca am fost copil cuminte si mosul a citit scrisoarea mea in care i-am scris ca vreau sa-mi aduca un cadou care sa ma surprinda placut.

Citește mai multMos Craciun mi-a adus un laptop Apple MacBook Air

Felicitari de Craciun

Pana la Craciun au ramas mai putin de trei saptamani si deja febra pregatirilor pentru Sarbatorile de Iarna este in toi. Deja Mos Nicolae a pus in ghetutele celor cuminti un dar oricat de simbolic a fost acesta. Iar Mos Craciun se pregateste sa puna sub bradul de Craciun toate acele cadouri despre care i-ati … Citește mai mult Felicitari de Craciun