Blog in regim de avarie

Dupa cum ati putut observa prima luna a anului 2010 a debutat in ceea ce priveste blogul de fata cu destul de putine articole.

Practic n-am mai putut respecta regula auto-impusa de a incerca sa scriu zilnic pe blog macar cate un articol, dar incerc sa ma impac cu ideea ca e mai bine cate putin decat deloc. Motivul pentru care am lasat-o mai moale cu blogul sunt de natura profesionala (site-ul de concursuri inca nu e la nivelul solicitat de furnizorul de hosting in ceea ce priveste consumul de resurse), dar si de ordin personal: ma pregatesc sa devin parinte, dar cum nu-mi place sa vorbesc despre lucrurile strict personale ma voi rezuma doar la atat.

N-am tras blogul pe linie moarta, functioneaza doar in regim de avarie: revin pe 6-8 februarie 2010 pentru a comunica castigatorul concursului de fidelitate pentru prima luna (sansele de a va numara printre castigatori sunt de 1 din 18). Pana atunci, daca nu ne mai auzim, va doresc toate cele bune.

Exercitiu de naivitate

Din 22 aprilie 2009, imediat dupa Sfintele Pasti, Orange lanseaza un concurs similar cu un altul derulat acum ceva vreme ca am si uitat cand a fost aceasta. Premiile concursului sunt foarte apetisante: o masina pe zi timp de 33 de zile, e vorba despre noul Renault Megane, iar la final un premiu de 30.000 de euro.

Toate bune si frumoase, doar ca pentru a participa la aceasta tombola sau concurs (spuneti-i cum vreti) trebuie sa trimiti SMS-uri la 123. Mai multe SMS-uri trimise, mai multe sanse de castig, doar ca fiecare SMS trimis catre 123 costa aproximativ 1 euro ceea ce inseamna ca pentru a-ti mari sansele de castig trebuie sa cotizezi semnificativ la bugetul concursului si indirect la bugetul de stat (veniturile sunt impozitate nu) in speranta ca iti va pune Dumnezeu mana in cap si te vei pricopsi cu o masina sau, de ce nu, cu marele premiu de 30.000 de euro cu care iti poti lua doua astfel de masini. Daca visezi la marele premiu ia in consideratie si faptul ca statul iti va impozita castigul cu 16%, adica in realitate premiul cel mare e de doar vreo 25.000 de euro.

Citește mai multExercitiu de naivitate

De ce nu sunt consecvent in ale scrisului pe blog ?

N-am mai scris de mult pe blog… banuiesc ca am avut de facut alte lucruri mai importante, dar e bine de stiut ca-mi exprim frustrarile intelectuale aici doar in anumite conditii: fie sunt extrem de revoltat de ceea ce se intampla in jurul nostru, fie am in minte o idee la care tin extrem de mult si vreau sa o impartasesc si altora, fie am timp la dispozitie de aberatii intelectuale.

Astazi, uitand-ma la data ultimului articol, constat ca am fost fie extrem de ocupat, fie datorita sarbatorilor pascale am incercat sa fiu mai bun lasand deoparte frustrarile… cert este ca nu-mi displace situatia ca nu mi-am facut un obicei de a scrie constant pe blog ci doar atunci cand chiar simt ca am ceva de spus. Daca as incerca sa fiu constant probabil as decadea in articole de umplutura, dulcegarii si alte asemenea chestii, lipsite de amprenta personala si care se gasesc la fiecare colt de strada.

Asadar, ne mai citim cand imi vine mie inspiratia !