Black Friday

Peste exact o luna, pe 29 noiembrie 2013, va fi Black Friday – ziua in care fiecare din noi spera sa cumpere tot ce-si doreste cu 99% reducere…

In Romania prima editie a Black Friday s-a derulat in 2011 luand pe mai toata lumea pe nepregatite… de-atunci am ramas cu amintirea pisicii electrocutate care era afisata pe site-ul eMAG atunci cand serverele nu mai faceau fata hoardelor de cumparatori.

In 2012 lumea stia la ce sa se astepte si a fost dezmat organizat in toata regula… toata lumea s-a distrat pe cinste… dar din pacate eu n-am facut multi purici cu aceasta ocazie: n-am reusit sa prind la reducere nimic din ce ma intereseaza si nici la capitolul marketing afiliat n-am excelat.

Citește mai multBlack Friday

My Black Friday

Black Friday va fi anul acesta pe 29 noiembrie 2013 insa omul gospodar se pregateste din timp: iarna isi face car si vara isi face sania.

Unul dintre acesti gospodari este ContentSpeed care si-a propus sa faca o simulare a marelui eveniment de la sfarsitul lunii noiembrie prin intermediul unei campanii concurs realizata prin intermediul platformei My Black Friday.

Citește mai multMy Black Friday