Vouchere Rabla 2010

Cand cineva ma intreba cu o luna sau doua in urma daca nu vreau vouchere Rabla 2010 la preturi promotionale (3 la 1.000 lei) am crezut ca fabuleaza sau ca face misto de mine. Insa vazand ca de cateva zile pe un site auto respectabil apare un banner cu vouchere Rabla 2010 mi-am dat seama ca propunerea primita era 100% reala.

Acum stau sa ma intreb cat e de legal si apoi cat e de moral sa comercializezi vouchere Rabla 2010 ? Din cate stiu la inceputuri programul Rabla era destul de rigid: masina nu putea fi casata de cat de proprietar, erai obligat ca o data depozitata masina la REMAT sa-ti cumperi alta si masina trebuia sa fie in stare de functionare nu sa ajunga la fier vechi tractata.

Citește mai multVouchere Rabla 2010

Cerbul de Aur: cum mi-a scapat printre degete

N-am participat la festivalul Cerbul de Aur, nu fiti surprinsi… e vorba despre altceva care are legatura cu evenimentul…

Se intampla in vara lui 2003, anul in care am inceput sa ma implic mai mult in ceea ce inseamna internetul si oportunitatile pe care ti le ofera. Si stand eu pe intuneric brusc mi s-a aprins un beculet in cap: sa fac un site complex despre festivalul Cerbul de Aur. Si cand spun complex nu ma refer doar la simpla prezentare a festivalului, cu istoricul sau de la 1968 incoace, cu biografiile participantilor si detalii despre ultima editie a evenimentului. Ideea mea era sa folosesc festivalul Cerbul de Aur ca motiv pentru a prezenta obiectivele turistice ale Brasovului, unde mancam, unde ne cazam, cum ne mai distram, etc.

Citește mai multCerbul de Aur: cum mi-a scapat printre degete