Experiment P.O.H.U.I.

Au trecut 5 saptamani de cand ma intrebam: Ce inseamna POHUI?

N-am facut altceva decat sa spun lucrurilor pe nume: faptul ca POHUI inseamna inainte de toate trafic… si-am avut dreptate.

In primele 16 zile nu s-a intamplat nimic deosebit in ceea ce priveste traficul pe acest blog apoi din 25 aprilie 2013 traficul a explodat pur si simplu: de la mediocra cifra de 100 vizitatori zilnici care ajungeau aici cautand expresii de citate celebre pe care le-am folosit in unele articole, a urcat si a stationat timp de 3 saptamani pana la o medie de 1.000 de vizitatori unici/zi.

Citește mai multExperiment P.O.H.U.I.

Ce inseamna POHUI?

Ce inseamna POHUI?

Aproape toata lumea se intreaba ce inseamna POHUI de pe la jumatatea lunii martie 2013, de cand Carla’s Dreams si Inna au adus la paroxism melomanii cu melodia P.O.H.U.I.

Si care-i cea mai la indemana sursa de informare pentru romanul cu studii superioare si ascultatori de POHUI? Google desigur…

Asa ca tasteaza www.google.ro, daca nu are pagina setata ca home page si scrie repede cautarea ce inseamna pohui sau doar P.O.H.U.I.

Cateva milioane de rezultate se bat pentru a explica curiosulor semnificatia cuvantului P.O.H.U.I. (vreo 3 milioane pentru varianta lunga si peste 1 milion pentru varianta simpla).

Dupa unii pohui inseamna: mi se rupe, i don’t give a f_ck sau ma doare in

Dar P.O.H.U.I inseamna patologia obstructiv huliganica uniform radiata daca ne luam dupa clip…

Cert este insa ca pohui e o sursa de trafic destul de generoasa via Google pentru cei care scriu pe marginea acestui subiect (sau pe langa subiect)…