WP Portfolio – plugin wordpress

Daca dezvoltati site-uri web sau pur si simplu aveti mai multe site-uri de care va ocupati o pagina cu portofoliu va este utila.

Pluginul WP Portfolio va ajuta sa faceti acest lucru: acest plugin wordpress permite sa creati o lista de site-uri pe o pagina separata a blogului. Pluginul adauga automat si miniaturi (thumbnails) pentru fiecare site, dar pentru aceasta este nevoie de un cont gratuit pe Shrink The Web. Puteti opta pentru 3 dimeniuni de miniaturi: small (120×90), large (200×150) si extralarge (320×240).

Citește mai multWP Portfolio – plugin wordpress

La Multi Ani Smarty !

Smarty e un site, un director web, care astazi implineste 3 anisori de cand se afla online. In urma cu 3 ani, pe 12 mai 2006, a fost lansat la apa si iata ca dupa 3 ani inca este pe piata si ma mandresc ca e printre primele 10 site-uri de profil din Romania.

Nu mai stiu cum a inceput totul si de unde mi-a venit aceasta idee, cert este ca am facut primul meu director web si acum privind in urma pot spune cu mana pe inima ca nu-mi pare rau pentru ceea ce am facut. N-a fost greu sa ma ocup de acest site, dar nici usor, pur si simplu e destul de dificil sa pastrezi un director web la un standard de calitate ridicat fara sa faci compromisuri, iar eu nu am facut… am refuzat orice inscriere care nu avea catusi de putin intentia de a fi ceva de calitate.

Ba mai mult m-am indragostit atat de mult de directoarele web incat Smarty mai are inca 3 fratiori mai mici dar despre ei o sa va vorbesc cu alta ocazie.

Sfintele Pasti – un site de suflet

Site-ul Sfintele Pasti este unul din site-urile mele de suflet. Actul de nastere a fost semnat cu un an si ceva in urma, mai exact pe data de 4 martie 2008.  De ce am plecat la drum cu un astfel de proiect ? Pentru ca online-ul avea nevoie de asa ceva… poate ca existau, poate ca exista site-uri dedicate sarbatorilor pascale dar majoritatea sufera prin faptul ca fie sunt orientate catre aspectul strict comercial, uitand ceea ce este mai important: utilizatorul, fie exista lacune in ceea ce priveste continutul.

Citește mai multSfintele Pasti – un site de suflet