Concursuri Online si Google

Google considera site-ul de concursuri online lider pentru nisa in care activeaza. Si aceasta vine sa-mi intareasca convingerea personala ca am cel mai bun site de concursuri.

Despre ce este vorba ?! Saptamana trecuta m-am trezit ca site-ul iesea pe prima pozitie in Google dupa cautarile: concurs, concursuri sau concursuri online. Eu stiam ca doar dupa concursuri site-ul e prima pozitie asa ca am rugat si pe altii sa-mi confirme ca sa stau lucrurile. Din pacate la altii doar dupa cautarea concursuri eram lider, iar dupa celeilalti doi termeni eram pe pozitia a II-a pentru concurs si pe pozitia a III-a pentru concursuri online.

Citește mai multConcursuri Online si Google

ZeList mereu surprinzator

Spuneam intr-un articol de acum doua saptamani in urma ca ZeList schimba macazul… iar dupa cum a evoluat blogul la ultimele doua strigari incep sa cred ca schimbarea macazului se face manual…

De ce-am ajuns la concluzia aceasta ? Din cel putin doua motive: dupa ce in urma cu doua saptamani blogul de fata ocupa un surprinzator loc 163 si in urma cu o saptamana ocupa pozitia 5.8000 si ceva, acum vad ca situatia pentru saptamana trecuta s-a schimbat si-mi apare ca de fapt blogul era pe pozitia 2.038. Diferenta care nu poate fi explicata decat fie prin faptul ca noul algoritm actioneaza retroactiv si face corectii din mers, fie ca de la o anumita pozitie in sus distributia clasamentului blogurilor se face aleator ca sa nu spun altfel.

Apoi in lista cu cele mai recente link-uri din posturi nu sunt afisate toate link-urile din ultimele 60 de zile asa cum este specificat (stiu foarte bine cine a pus link-uri in articole catre mine in ultimele 2 luni).

Asa ca… nu mai am nici o concluzie…