RCA Ieftin

Asigurare RCA de la RCA Ieftin
Asigurare RCA de la RCA Ieftin

Daca iti permiti luxul de a avea masina stii ca polita RCA este unul din lucrurile fara de care nu poti circula pe drumurile publice. Sau o poti face dar pe riscul tau…

Nu stiu cum sunt altii dar eu imi reinoiesc anual polita RCA pentru ca mi se pare mult mai la indemana sa fac acest lucru o data la 12 luni decat la fiecare 6 luni.

Si daca la inceput imi faceam asigurarea RCA la diversi brokeri din oras alegand in pret mediu pentru polita RCA, de doi ani incoace tinand cont de faptul ca n-am fost implicat in nici un accident rutier am preferat sa-mi fac asigurarea RCA online pentru ca pot compara tarifele si imi pot alege cel mai ieftin RCA.

Citește mai multRCA Ieftin

Se scumpeste RCA-ul cu pana la 300%

De anul viitor pretul asigurarilor auto de tip RCA creste in medie cu 30%.

Si tot din 2010 va fi introdus sistemul bonus malus de care se tot vorbeste de ceva timp: conform acestui sistem soferii care nu au avut accidente in decursul anului 2009 vor putea beneficia de o reducere de 10% pentru polita de asigurare de tip RCA. In schimb soferii neglijenti in trafic care in decursul acestui an au apelat la RCA de cel putin 3 ori vor plati cu pana 300% mai mult pentru o asigurare auto de tip RCA in 2010.

Citește mai multSe scumpeste RCA-ul cu pana la 300%