AVON – impresii personale

AvonCand au aparut prima oara Avon in Romania l-am privit cu suspiciune… se intampla in 1997 si suspiciunea venea de la faptul ca produsele lor nu se regaseau in magazinele traditionale!

Ba mai mult in timpul facultatii aveam colege care erau reprezentante Avon: sa fii reprezentant Avon iti dadea atunci un statut deosebit, dovada si faptul ca acele colege erau mereu in centrul atentiei si in fiecare saptamana veneau cu geanta plina de produse Avon.

Produsele Avon se vindeau ca painea calda, se faceau liste de asteptare si se astepta sosirea urmatorului colet cu produse ca painea calda. Dar faptul ca nu le gaseam in magazine alaturi de alte produse ma facea sa nu privesc cu ochi buni tot ceea ce avea legatura cu Avon.

Sincer mi se parea doar un moft al reprezentantelor sexului slab de a cumpara produse Avon in ideea de a face parte dintr-un club privat si pe care ele il considerau select.

Multa vreme pentru mine Avon a insemnat o alta afacere de tip MLM care promoveaza produse dubioase (aceasta in conditiile in care nu folosisem vreun produs Avon).

Citește mai mult