Si hot, si prost, e prea de tot…

Intodeauna am avut un dinte impotriva celor care n-au pic de respect fata de munca altora si care au impresia ca ce e online e la discretia oricarui diletant care sunt ferm convinsi ca tot ce zboara se si mananca.

Pe vremea cand eu imi bateam capul cu site-ul de concursuri altii se jucau cu putulica in nisip si internetul era o notiune tabu pentru majoritatea dintre ei. Insa de vreun an incoace se trezesc tot mai multi antreprenori online care sa lanseze astfel de site-uri de concursuri online. Nu ma deranjeaza ca astfel de site-uri apar ca ciupercile dupa ploaie, concurenta este benefica si sub soare este loc pentru fiecare. Insa cand singura investitie a oamenilor din spatele acestor site-uri este intr-un domeniu, un pachet de hosting si putin timp liber dedicat ciorditului de la mine, este deja revoltator.

Citește mai mult

Traim in Romania si aceasta nu ne ocupa timpul

Nu vreau sa-l parafrazez pe Mircea Badea desi poate asa pare, ceea ce vreau sa zic e faptul ca sunt sictirit despre modul in care inseamna sa fii tratat ca si client in tarisoara ta, pe banii tai, pe timpul tau si pe tot ce-i al tau…

Acum exact o saptamana laptopul s-a gandit sa-mi faca fite si am ajuns cu el in service. N-avea nimic altceva decat alimentatorul ars. Mi-au spus ca dureaza 2 zile, zile care pana la urma s-au transformat in 5 zile de asteptare si aceasta in conditiile am stat cu telefonul pe ei ca altfel poate dura o luna.

Citește mai mult

Ulciorul nu merge de multe ori la apa

Stateam azi la Orange Shop sa-mi platesc factura la telefonul mobil si o batranica era suparata ca ii venise prea mult de plata si nu intelegea ce s-a intamplat.

Cei de acolo au fost destul de amabili, au facut verificari si au descoperit ca cineva folosise abonamentul bunicutei pentru a-si reincarca propria cartela pre-pay.
Acum prinde hotul, scoate-i ochii si fa-l bun de plata… doar ca pana la urma s-au prins oamenii de la Orange Shop ca pentru a face acest lucru era nevoie de cineva din anturajul batranei, chiar foarte apropiat, au luat la puricat agenda telefonica.

Citește mai mult