Cum n-am castigat un teren gratuit pentru casa

S-a intamplat acum o luna, sau poate doua luni, in urma: ma suna un tip Bogdan din partea Lord of Lands – o agentie imobiliara brasoveana care cica ofera loturi de teren gratuite pentru case.

N-am fost surprins ca am fost sunat, prin toamna lui 2011 m-am inscris pe site-ul Cutremur Imobiliar cu impresia ca e vorba despre un proiect rezidential accesibil.
Surprinzator a fost insa graba nefireasca cu care agentul imobiliar Bogdan de la Lord of Lands voia sa ma ploconeasca cu acest teren pe principiul: grabiti-va ca altfel se dau terenurile si mai stau si altii care sunt interesati de terenuri la coada.

Citește mai mult

Adio zboruri de noapte pe aeroportul Baneasa

Iata ca am trait sa o aud si pe aceasta: incepand de sambata aceasta in timpul noptii avioanele nu mai pot decola sau ateriza pe aeroportul Aurel Vlaicu Baneasa…

Iar motivul pentru care s-a luat aceasta decizie este unul cat se poate de simplu: proprietarii vilelor construite ilegal in zona s-au plans de zgomotul facut de avioanele care decoleaza sau aterizeaza in timpul noptii. Iar autoritatile care au emis autorizatiile de constructii in acele zone care se interesecteaza cu culoarele de zbor sau pistele de pe aeroportul Baneasa iau masuri pentru binele cetatenilor care sunt deranjati de poluarea fonica din zona interzicand ca aeronavelor sa mai opereze pe acest aeroport in timpul noptii.

Citește mai mult