De ce „iubesc” agregatoarele RSS?

Intotdeauna a existat mirajul imbogatirii cu munca putina daca esti baiat destept

Astfel de baieti destepti au citit pe diverse bloguri sintagma Content is King si au inceput sa o puna in aplicare folosind agregatoarele de stiri rss pentru ca neuronul stingher din bostanul de pe umeri nu putea genera suficient continut pentru a sustine veridicitatea sintagmei.

Citește mai multDe ce „iubesc” agregatoarele RSS?

Concursuri Online – peste 10.000 de abonati la newsletter

In urma cu mai bine de un an de zile, mai precis in data de 5 februarie 2009, lansam pe site-ul de concursuri o editia speciala a tombolei „Aboneaza-te la premii…” care avea ca miza un netbook MSI Wind in momentul atingerii pragului de 10.000 de abonati la newsletter.

In momentul lansarii acelei provocari site-ul de concursuri online avea un numar de 4.983 de abonati si singurele conditii pentru a te califica la tragerea la sorti a laptopului oferit ca premiu au fost acelea de a fi abonat la newletter si de a avea macar un prieten care s-a inscris la newsletter la recomandarea ta ulterior datei lansarii concursului.

Citește mai multConcursuri Online – peste 10.000 de abonati la newsletter

RSS Hunt – un alt spam agregator made in Romania

Din cand in cand, si mult prea des, apar in spatiul virtual romanesc baieti destepti care au impresia ca au descoperit panaceul continutului de calitate cu spectru larg de actiune.

Asa am descoperit zilele trecute ca un site care nu face altceva decat sa preia fluxul RSS a unuia din site-urile mele iese pe o pozitie superioara in Google fata de mine. Si aceasta in conditiile in care singurul efort al celor din spatele site-ului RSS Hunt a fost acela de a scrie cateva linii de cod, sau mai rau de a instala un script care scaneaza web-ul in cautare de fluxuri RSS.

Citește mai multRSS Hunt – un alt spam agregator made in Romania