Lucrez in domeniu…

Aud si citesc tot mai des justificarea lucrez in domeniu atunci cand cineva nu-si poate sustine opinia exprimata cu argumente logice sau dovezi ce nu pot fi tagaduite.

Toate bune si frumoase, toata lumea are dreptul la o opinie si din cand in cand punctul de vedere al unui expert este binevenit.

Insa atunci cand te folosesti de autoritatea ta intr-un anumit domeniu pentru a arunca cu noroi in ceea ce nu-ti convine sau in ceea ce reprezinta concurenta ta esti deja penibil.

Si dupa cum stim, noi romanii ne pricepem la toate, adica indiferent cat de negru pe alb sunt lucrurile lucrez in domeniu pune capac la toate.

Optimizarea SEO si specialistii lui peste

Ma enerveaza sa primesc mesaje pe e-mail ne-solicitate si daca peste unele pot trece cu vederea peste cele care promit marea cu sarea desi iti sare in ochi imediat lipsa de profesionalism a celui ce trimite astfel de oferte.

Dar ceea ce pune capac la toate sunt acele oferte in care cineva neavizat incearca sa vanda castraveti gradinarului. E vorba de oferte de optimizare seo sau oferte de inscrieri in directoare web romanesti. Inteleg ca SEO in Romania a devenit pentru unii un fel de El-Dorado, dar de la a promite una si a face alta e o cale destul de lunga.

Citește mai multOptimizarea SEO si specialistii lui peste