Castigatori Super Bingo

Superbingo.ro
Cumpara cartoane Super Bingo

De-aproape 2 luni, mai exact de la 1 Mai 2013, Super Bingo Metropolis a revenit in grila televiziunii Antena 1. De atunci in cele 8 editii au fost zeci, sute sau poate mii de castigatori Super Bingo Metropolis si alte milioane de romani care nu si-au pierdut inca speranta ca se vor numara mai devreme sau mai tarziu pe lista de castigatori Super Bingo Metropolis.

11+1 articole de pe acest blog stau marturie despre parerea pe care o am despre aceasta emisiune-concurs: urmareste tag-ul Super Bingo Metropolis si citeste tot ce am scris.

Poti cumpara cartoane Super Bingo Metropolis, fara batai de cap si cu minim de efort, direct de pe site folosind cardul tau bancar!

Citește mai multCastigatori Super Bingo

Super Bingo

Super Bingo Metropolis revine la Antena 1 in prima zi de Pasti la orele 16:15 si promite premii pentru prima emisione in valoare de 4 milioane de lei.

Pretul unui carton este de 3,2 lei (dublu fata de editia precedenta cand pretul cred ca era de 1,6 lei). Cartoanele Super Bingo Metropolis pot fi cumparate de la agentii stradali sau chiar online platind cu cardul: minim 2 serii sau multiplu de 2 serii (pretul pentru 2 serii este de 19,2 lei).

In 2 ani si jumatate cat a durat editia precedenta a emisiunii-concurs Super Bingo Metropolis am spus tot ce aveam de spus asa ca nu risc sa ama repet doar de dragul de a o face.

Toate cele 10 articole in care am scris despre fenomenul Super Bingo Metropolis le gasiti aici: articole Super Bingo Metropolis.