Basescule draga, revino-ti maica…

Am impresia ca Basescu s-a imbolnavit de boala vacii nebune si de gripa aviara/porcina ca de la o bucata de vreme s-a indragostit de… Dan Diaconescu si a lui televiziune OTV, supranumita a poporului

Dupa ce a declarat razboi deschis TVR-ului din motive mai mult sau mai putin obscure, presedintele Romaniei a tradat celebrul Golden Blitz pentru sticlele de Murfatlar oferite cu darnicie de sponsorul concursului „Sticla de 1.000.000 de RON”.

Citește mai multBasescule draga, revino-ti maica…

Super Bingo Metropolis

Tociu si Palade revin pe ecrane din 27 septembrie a.c. intr-o emisiune-concurs (joc de noroc) intitulata Super Bingo Metropolis.

Nu stiu daca emisiunea va fi dupa acelasi tipar ca celebra si probabil uitata Tele Euro Bingo, emisiune-concurs care a starnit o adevarata paranoia pe vremea ei printre romani. Sper ca noul joc de noroc Super Euro Bingo nu va face valuri asa de mari ca pe vremuri: atunci traiam sub limita saraciei si visam sa ne imbogatim peste noapte (s-au imbogatit altii, stim noi cine), acum nivelul de trai si mentalitatea romanului s-a schimbat si chiar daca suntem saraci traim totusi peste limita saraciei.

Citește mai multSuper Bingo Metropolis

Atentie, imagini socante

Acesta este titlul sau avertizarea pe care am vazut-o si inca o mai vad in ultimele 24 de ore pe la emisiunile de stiri de la televizor dar mai ales in presa scrisa tiparita si in presa online.

Accidentul de ieri din judetul Iasi, in care un microbuz a fost lovit de un tren, soldat cu 13-16 morti (ieri erau 3 morti si 3 raniti aflati in coma) a devenit Stirea Zilei peste tot pe unde stirile sunt materia prima. Si asa cum spuneam aici Moartea: stirea preferata a televiziunilor romanesti, evenimentul tragic de ieri a dat apa la moara jurnalistilor insetati de sange si fiecare ziar sau televiziune a incercat sa faca rating din aceasta tragedie umana. Ba mai mult in goana dupa sadism in galeria cu fotografii socante ale acestui accident de pe un site romanesc al carui nume nu vreau sa-l dau am gasit imagini de la atentatele din 11 martie 2004 din Spania…

N-am ce comenta mai departe, realmente sunt scarbit de libertatea presei… mult prea multa libertate de exprimare… si discernamant zero…

In alta ordine de idei cred ca viteza garniturilor de tren in zona trecerilor de nivel cu calea ferata fara bariera ar trebui sa fie limitata la 30 kilometri pe ora.

Moartea: stirea preferata a televiziunilor romanesti

Probabil am mai spus-o, sau poate nu, risc sa ma repet spunandu-va ca am devenit un consumator tot mai absent al stirilor de la televizor. De ce ? Pentru ca nu ai ce vedea… stiri de interes national sunt ignorate in detrimentul stirilor senzationale care fac rating. Si ce poate fi mai senzational decat moartea, durerea si necazul oamenilor de rand ?!

Evit pe cat posibil programele de stiri ale televiziunilor, dar uneori ma mananca degetele sa butonez telecomanda ca sa vad ce se mai intampla in tarisoara aceasta. Asa s-a intamplat aseara si care credeti ca a fost stirea zilei: Moartea !!! Cred ca am numarat peste 10 morti in mai putin de 30 de minute, din care 5 copii inecati… nu dau nici un nume de televiune dar e de la sine inteles ca toate sunt o apa si un pamant. Nu stiu cine da acceptul pentru a prezenta astfel de stiri dar consider ca are grave probleme de personalitate din moment ce ne baga pe gat doar stiri negative.

Citește mai multMoartea: stirea preferata a televiziunilor romanesti

RCS & RDS devine brandul Digi

De astazi toate serviciile furnizate de RCS & RDS sunt unificate sub brandul Digi.

Astfel serviciile de televiziune prin cablu vor fi furnizate sub numele de Digi TV Cablu, serviciile de internet vor fi comercializate sub numele de Digi Net, iar serviciul de telefonie fixa va fi numit Digi Tel. Acestea se adauga celor doua servicii furnizate de ceva vreme sub brandul Digi: televiziune prin satelit (Digi TV) si telefonie mobila (Digi Mobil).

Personal mi se pare o miscare inspirata caci parca suna mai uman Digi (ma duce cu gandul la servicii digitale) decat RCS & RDS care are mai degraba rezonanta unor servicii bancare.

Ramane de vazut daca aceasta rebrandare se va reflecta si pe piata, daca se va lucra la capitolul respect fata de client si la imbunatatirea calitatii serviciilor oferite.