Site-ul zilei: Free WordPress Themes

Ce faci dupa ce ai instalat WordPress pe propriul domeniu, ramai cu tema default ?! Poate, ca doar se spune content is king dar… prima impresie conteaza asa ca e bine sa incepi sa-ti personalizezi blogul dupa chipul si asemanarea ta… adica sa cauti o tema WordPress care sa fie placuta ochiului si care te reprezinta cel mai bine.  Iar daca reusesti sa gasesti ceva care sa combine simplitatea cu functionalitatea ai dat lovitura…

Poti incepe prin a vizita sectiunea de teme oferita de WordPress, (Free Themes Directory) , poti incepe sa cauti pe Google dupa wordpress themes (nu e nevoie sa cauti dupa free wordpress themes caci majoritatea temelor wordpress sunt gratuite) sau poti alege tema potrivita pentru blogul tau vizitand un site dedicat prezentarii temelor wordpress.

Citește mai multSite-ul zilei: Free WordPress Themes

WordPress 2.8 – o noua versiune a popularului script de blogging

Iata ca tocmai ce s-a lansat o noua versiune stabila de WordPress, acest popular script de blogging ajungand la versiunea 2.8 botezata Baker in onoarea cantaretului Chet Baker.

Ce aduce nou aceasta ultima versiune ? Dupa declaratia dezvoltatorilor noua versiune este mai rapida si mai usor de utilizat.

Astfel exista posibilitatea de a naviga direct din panoul de control (dashboard) prin directorul cu teme WordPress si instala designul care va intereseaza cu un singur click. Optiunea ar fi utila intr-adevar daca directorul oficial de teme wordpress ar fi atot-cuprinzator dar de obicei se intampla ca cele mai frumoase teme sa nu se regaseasca acolo.

Citește mai multWordPress 2.8 – o noua versiune a popularului script de blogging