3 lucruri ce urasc sa mi se intample

In viata aceasta am ajuns sa nu mai sufar unele chestii caci intrec orice limita a bunului simt: 1) urasc sa platesc tariful pentru tren rapid si acesta sa aiba intarziere 2 ore; daca alegeam un tren personal ajungeam la aceeasi ora la care a ajuns rapidul care a avut intarziere; 2) urasc ca in … Citește mai mult 3 lucruri ce urasc sa mi se intample

De ce nu sunt consecvent in ale scrisului pe blog ?

N-am mai scris de mult pe blog… banuiesc ca am avut de facut alte lucruri mai importante, dar e bine de stiut ca-mi exprim frustrarile intelectuale aici doar in anumite conditii: fie sunt extrem de revoltat de ceea ce se intampla in jurul nostru, fie am in minte o idee la care tin extrem de … Citește mai mult De ce nu sunt consecvent in ale scrisului pe blog ?

Timpul, inamicul public numărul unu

Nu știu cum sunt alții dar eu încep să simt lipsa tot mai acută a timpului. Pur și simplu simt că timpul nu-mi mai ajunge pentru ceea ce vreau să fac, și în mod special pentru ceea ce trebuie să fac. Mă trezesc dimineața având în plan să fac anumite lucruri și ajung să descopăr seara că n-am reușit să duc la bun sfârșit ceea ce mi-am propus. Sper să fie doar o situație de moment, sper să fie doar un vârf în care sunt extrem de ocupat și timpul nu-mi ajunge, altfel o să ajung să muncesc non-stop.

Poate că lipsa timpului se datorează și crizei cu care suntem inoculați la nivel intelectual: acum trebuie să muncim mai mult decât munceam înainte pentru a beneficia de aceleași satisfacții materiale și financiare și cu toate acestea ziua are tot 24 de ore, iar programul de lucru este oficial tot de 8 ore căci neoficial ajung să muncesc… mai mult de 12 ore zilnic.

Citește mai multTimpul, inamicul public numărul unu