Ce bine-mi pare c-ai luat teapa, ce bine-mi pare ca-i Can-Can

La un moment dat, nu mai stiu cand si nici nu prea conteaza, se lansa un concurs cu premii garantate de 1 milion de euro: Cancaniada – un fel de Super Bingo Metropolis pentru cititorii ziarului Cancan si o ocazie unica de a-si mari numarul de cititori in mod artificial.

Atunci cei de la ziarul Adevarul in curtea carora se afla Click cu care Cancan se afla in competitie directa a atras atentia ca este folosita publicitatea inselatoare in ceea ce priveste promovarea concursului. Astfel se promova ideea premiului garantat de 1 milion de euro dar in realitate sansa de a castiga acest premiu a fost destul de mica: 1 din 125, adica mai putin de 1%.

Citește mai mult

Vodafone lanseaza un altfel de Super Bingo Metropolis

Ce-ai face ca sa castigi zilnic 10.000 de euro ? Dar ca sa castigi in fiecare luna o masina Mercedes ML ? Dar daca dupa 100 de zile ai putea castiga o casa in valoare de 150.000 de euro, ce-ai fi in stare sa faci ?!

N-am nevoie de raspunsuri din partea nimanui caci stiu ca multi sunt in stare de cele mai nesabuite fapte in naivitatea lor dupa un castig facil prin efort minim.

Doar ca nu trebuie sa faci mare lucru pentru ca cineva, foarte putin probabil sa fii tu acela, sa castige zilnic timp de 100 de zile cate 10.000 de euro (de fapt vor fi in mana doar 8.400 de euro ca 1.600 de euro revine statului drept impozit). Trebuie doar sa trimiti SMS-uri fara numar, fara numar, fara numar, catre numarul 100 daca esti client Vodafone pentru a participa la promotia proaspat lansata de acestia „Traieste ca o vedeta”.

Citește mai mult