Topuri si cote de piata

Am mai spus aceasta si iata ca simt din nou nevoia sa ma repet: romanul se vede pe sine intotdeauana primul sau cel mai bun…

Spuneam acest lucru in urma cu aproape 3 ani in articolul Lauda-ma gura c-o sa-ti dau friptura asa ca nu o sa repet acelasi lucru ci o sa aduc in atentie un nou fenomen care se manifesta de cateva luni prin online-ul romanesc: felia de cascaval din numarul total de utilizatori de internet activi din Romania care ajung pe un anumit site/blog – sau altfel spus, putin fortat, un fel de cota de piata.

Citește mai multTopuri si cote de piata

Topuri care nu tin de foame

Conform unui raport publicat de Akamai, Romania se afla pe locul 4 in lume in ceea ce priveste viteza medie a conexiunilor la internet. Pe podium se afla, in ordinea de pe tricou, Coreea de Sud, Japonia si Hong Kong.

Conform acestui raport viteza medie a unei conexiuni la internet este la noi de 6,2 Mbps si pot sa confirm din experianta personala ca cifra e realista (personal desi abonamentul meu la Digi Net este de pana la 100 Mbps, ma invart in jurul valorii de 5 Mbps).

Citește mai multTopuri care nu tin de foame

Ce face un blogger ajuns in top ?!

Raspunsul la intrebarea din titlu este unul foarte simplu: se oftica, nu poate dormi noaptea, are transpiratii reci si… se plafoneaza

Am mai spus-o si ma repet: sub soarele blogosferei e loc pentru toata lumea si nimeni, dar absolut nimeni, nu este si nici nu trebuie sa se considere buricul blogosferei…

Citește mai multCe face un blogger ajuns in top ?!

Valoarea mea, valoarea mea… ZeList Reloaded

N-aveam de gand sa mai pomenesc prea curand de ZeList, insa cand descoperi ca si cei din varful piramidei vocifereaza ca in loc de locul I sunt doar pe locul intai am ramas… ca la dentist.

Zoso, caci despre el este vorba, este revoltat pe misterul algorimului ZeList care functioneaza dupa el din 2 in 2 (eu l-am numit in articolul anterior algorimt aleator).

Citește mai multValoarea mea, valoarea mea… ZeList Reloaded

Primul portal de concursuri online

Spuneam in urma cu ceva timp in articolul Lauda-ma gura c-o sa-ti dau friptura ca toata lumea se declara in online, si nu numai in online, a fi pe locul intai.

Nu conteaza ca in realitate lucrurile poate stau putin altfel si ca luate aceste declaratii la bani marunti pot fi lesne demontate, ceea ce surprinde e faptul ca acesti lideri auto-intitulati manipuleaza cu o usurinta greu de imaginat masele de utilizatori pentru ca nimeni nu-si bate capul sa demonstreze contrariul decat daca este direct implicat in aceasta competitie sustinuta nu de date concrete ci de false declaratii sau doar de date partiale astfel prezentate incat sa serveasca interesele respective.

Citește mai multPrimul portal de concursuri online

Daily Top 10 Posts – plugin wordpress

Intr-o zi mi-am pus problema numarului celor care-mi citesc un articol anume.

Stiu cati cititori am pe ansamblu in fiecare zi pe blog dar ar fi de dorit sa stiu cati anume intra pe fiecare articol in parte dat fiind faptul ca feed-back-ul prin comentarii nu exceleaza in cazul meu. Astfel am ajuns sa descopar Daily Top 10 Posts, plugin wordpress care tine evidenta accesarilor articolelor de pe blog.

Citește mai multDaily Top 10 Posts – plugin wordpress