Concursuri Online – scurt ghid de utilizare

Pentru ca unii dintre vizitatorii site-ului de concursuri nu prea se descurca in ceea ce priveste navigarea in site pentru a gasi concursuri potrivite cu gusturile lor m-am gandit sa scriu un scurt indrumar.

Asadar, daca esti pasionat de concursuri ai la indememana 5 metode pentru a fi la curent cu cele mai noi concursuri publicate pe site:

  1. vizitezi in fiecare zi site-ul de concursuri sau ori de cate ori ai ocazia;
  2. te abonezi la newsletter si astfel in fiecare dimineata vei primi in casuta de e-mail concursurile publicate in ziua anterioara;
  3. adaugi fluxul RSS al site-ului de concursuri in reader-ul tau si astfel esti informat ori de cate ori este publicat un nou concurs;
  4. urmaresti contul de twitter @concursuriro si esti informat instant de publicarea unui concurs nou;
  5. urmaresti pagina de concursuri pe facebook unde publicarea unui concurs este anuntata la fel de repede ca pe twitter;

Sunt 5 variante de a fi la curent cu cele mai noi concursuri online, fiecare utilizator putand alege ceea ce se potriveste mai bine pentru el.

Citește mai multConcursuri Online – scurt ghid de utilizare

Sofer de Romania, incepe nebunia…

De ieri a inceput concursul-joc Esti Sofer de Romania? Castiga un Opel Corsa 111 ! L-am listat asa cum se cuvine pe site-ul de concursuri si am intrat si eu in hora ca numai cine nu participa nu castiga.

Jocul e simpatic in felul sau si intentiile organizatorilor sunt cat se poate de ortodoxe: ca sa intri in cursa pentru masina Opel Corsa 111 pusa la bataie ca premiu trebuie sa parcurgi macar traseul obligatoriu Frankfurt-Bucuresti (1.805 km) doar ca lucrurile nu sunt atat de simple cat par. Ai nevoie de bani de combustibil sau pentru reparatia masinii tale daca-ti cade vreun copac peste tine sau a altora daca esti tu de vina.

Citește mai multSofer de Romania, incepe nebunia…

Castiga un laptop Dell Inspiron Mini 10

Acum 3 zile pe site-ul de concursuri online am lansat un nou concurs avand drept premiu un laptop Dell Inspiron Mini 10.

Mecanismul concursului e cat se poate de simplu: trebuie sa ai un cont de Twitter, cu minim 10 urmaritori/followers, sa dai follow contului @concursuriro si sa dai un retweet postarii care anunta concursul. Optional poti da retweet la orice concurs care ti se pare interesant si crezi ca merita sa afle si altii de el.

Citește mai multCastiga un laptop Dell Inspiron Mini 10

Cum recunosti un cocalar sau o pitipoanca ?!

Circula din vremuri imemoriale un banc cu si despre moldoveni: Cum recunosti la o nunta ca mirele e moldovean ? Are trening si tenisi noi ! – era raspunsul…

Pornind de la acest banc care pe vremuri probabil avea un sambure de adevar in el ca acum vremurile s-au mai schimbat, stau si ma intreb si descopar in acelasi timp cum sa recunosc un cocalar sau o pitipoanca in lumea de langa noi ?!

Citește mai multCum recunosti un cocalar sau o pitipoanca ?!

Sursa Twitter: comoditate sau spalare de… surse ?!

Nu de putine ori bloggerii din A-List si pana in Z-List vocifereaza, pe buna dreptate, ca cei din presa preiau informatii de pe bloguri fara a avea minima decenta de e preciza sursa.

Mai nou, pentru a avea o oarecare acoperire, vezi ca e precizata ca sursa Youtube sau mai stiu ce agregator de fluxuri RSS pe care jurnalistii mult prea comozi il urmaresc cu sfintenie pentru a avea un subiect de stiri si pentru a manca si ei o paine.

Citește mai multSursa Twitter: comoditate sau spalare de… surse ?!

Concurs „Paris, je t’aime!” – twitter efect sau nu ?!

RFI Romania a dat drumul la concurs Paris, je t’aime! care pune la bataie un week-end la Paris… Cu 40 de minute inainte de miezul noptii, momentul inceperii concursului, au ciripit pe twitter despre acest concurs. Apoi un alt mesaj a fost lasat imediat dupa inceperea concursului. Pe la orele 6:00 am listat eu concursul … Citește mai mult Concurs „Paris, je t’aime!” – twitter efect sau nu ?!