Page Rang update

Ce punem in locul Google Page Rank? ma intrebam intr-un articol in urma zvonurilor conform carora Google ar renunta la acest parametru…

Si iata ca Google a venit cu un update de Page Rank care sa infirme toate acele zvonuri. Si se pare ca Google a fost generos cu acest update, probabil din cauza Halloween-ului caci majoritatea site-urilor au cunoscut cresteri de Page Rank.

Si o data cu acest update blogosfera va avea un motiv nou de a se umfla in pene (asa cum fac si eu :)), blogul de fata urcand o dreapta de la PR 2 la PR 3…

Mozilla Firefox 3.5 – un browser ce promite sa fie mult mai rapid

Nu o sa va desenez acum un browser desi stiu ca sunt inca foarte multi utilizatori de calculatoare si internet pentru care internetul nu e nimic altceva decat iconita aia sub forma unui e mic de tipar aflata undeva la loc de cinste pe desktop (unii ar spune ca e pe monitor)

Astazi in timp ce-mi faceam constiincios treburile sunt anuntat ca exista o noua actualizare a browserului pe care il folosesc frecvent. E vorba despre Mozilla Firefox, iar ultima versiune este Firefox 3.5 (au sarit de la 3.0.11 direct la 3.5).

Citește mai multMozilla Firefox 3.5 – un browser ce promite sa fie mult mai rapid

Update Notifier – cauta actualizare ale programelor instalate pe calculator

Update Notifier este un mic utilitar freeware care scaneaza calculatorul pentru a verifica ce programe aveti instalate si mai apoi va afiseaza o lista cu cele mai recente actualizari ale programelor respective.

Programul este util daca doriti sa fiti la zi cu cele mai noi versiuni ale programelor folosite. Teoretic o noua versiune de software ar trebui sa fie mai sigura, mai stabila si sa aiba implementate noi facilitati, dar toate aceste lucruri nu sunt oblicatorii. Nu de putine ori s-a dovedit ca noile versiuni al unui software n-au facut altceva decat sa mareasca consumul de resurse si sa devina mai dificil de utilizat. Din acest motiv decizia de a face un update la un anumit program va apartine in totalitate.

Update Notifier vine cu optiunea de a descarca direct programul pentru care doriti sa faceti update. De asemenea exista optiunea de a filtra ce tipuri de actualizari sa caute. Eu recomand ca in Filter Software sa lasati bifate doar 3 optiuni: Major Versions, Freeware Software si Updates.

Se misca destul de rapid si consuma putine resurse.