Windows 7 cu reducere 90%, o idee pentru reduceri colective

De cand au aparut site-urile de reduceri/cumparaturi colective le-am tot luat pe toate la rand cu speranta ca poate-poate voi pune mana pe un chilipir.

Din pacate insa nimic dar absolut nimic din oferta reducerilor colective nu m-a satisfacut si rand pe rand m-am dezabonat de la newsletter-ul acestora. Ca dupa ce am dat dezabonare/unsubscribe n-am fost bagat in seama de unii, ba mai mult m-am trezit ca primesc oferte si de la cei la care nu m-am inscris, sau ca unii profita de naivitatea utilizatorilor si trimit oferta cu adresele de e-mail la vedere, e cu totul alta poveste.

Citește mai mult

Windows 7 la ceas aniversar

In urma cu un an va spuneam ca Windows 7 a sosit oficial si in Romania, se intampla in 22 octombrie 2009.

Iata ca a trecut deja un an si se cuvine sa-i uram cele cuvenite: La Multi Ani si sa fie cel putin la fel de longeviv si utilizat ca Windows XP. Spun aceasta dintr-o perspectiva personala pentru ca urasc schimbarea, mai ales cand vine vorba de sistemele de operare.

Cu ocazia implinirii unui anisor de Windows 7 Microsoft a publicat cateva date interesante:

Citește mai mult

Windows 7 a sosit oficial si in Romania

De astazi, 22 octombrie 2009, Windows 7 a fost lansat pe piata si poate fi achizitionat de la eMag, MarketOnline si probabil mai sunt si altii dar deocamdata pe acestia i-am identificat pana acum.

Windows 7 isi propune sa spele pacatele Windows Vista si sa inlocuiasca vechiul Windows XP, dar spre deosebire de volumul imens de publicitate de care a beneficiat lansarea Windows Vista, lansarea Windows 7 mi se pare destul de palida din punctul de vedere a volumului de publicitate.

Citește mai mult

Windows 7 RC (Release Candidate) disponibil pentru download gratuit pana pe 20 august 2009

Daca nu ati descarcat, instalat si testat inca Windows 7 RC (Release Candidate) o mai puteti face pana in data de 20 august 2009. Astfel puteti testa timp de 6 luni noul sistem de operare inainte de a va decide daca il cumparati sau nu, caci incepand cu 1 martie 2010 calculatoul pe care este instalat Windows 7 RC se va inchide o data la 2 ore  pana pe 1 iunie 2010 cand licenta de utilizare gratuita va expira complet.

Chiar si asa eu zic ca merita sa experimentati Windwos 7 care seamana cu Windows XP dar e ceva mai mult decat acesta, in plus se misca extraordinar de bine chiar si pe calculatoarele cu o configuratie nu prea stralucita, aceasta insemnand ca are nevoie de resurse mult mai rezonabile decat Windows Vista.

Citește mai mult