Castigatorii First Forward Future

Aici punem punct experimentului www.firstforward.ro: pe 14 iulie 2010 va fi anuntat marele castigator a premiului de 100.000 de euro. Pana atunci cei care au participat isi fac planuri despre cum vor cheltui acesti bani uitand ca s-ar putea sa-i loveasca soarta atat de rau in privinta sanatatii distruse de consumul de tigari incat acesti … Citește mai multCastigatorii First Forward Future

Winston Freedom Tour

Fratilor am luat-o razna, de fapt nu eu ci subconstientul meu dar imi este tot una…

Astazi dimineata prin jurul orei 6:30, in timp ce ma deplasam spre job, am facut un lucru pe care nu mi-l pot explica si de care sincer vorbind imi este putin rusine: am vazut pe jos o chestie micuta ce semana cu un talon www.firstforward.ro (nu stiu cum arata dar probabil asa mi-am imaginat ca trebuie sa arate) si instinctiv m-am aplecat si l-am cules de jos.

Dezamagire mare pe capul meu cand am descoperit ca de fapt era un cartonas Winston Freedom Tourwww.freedom10.ro, o alta promotie adresata celor care sunt fumatori si pe care am listat-o de ceva vreme pe site-ul de concursuri.

Citește mai multWinston Freedom Tour

Cumpar coduri www.firstforward.ro

Probabil citind titlul articolului veti fi gandit ca am luat-o pe aratura… asa ca permiteti-mi sa va dezvalui o descoperire facuta in aceasta perioada vis-a-vis de promotia Kent www.firstforward.ro.

Sa purcedem asadar la drum: ma intreaba un amic la un moment dat de ce nu particip la concursuri de genul acesta ca premiile sunt mult prea tentante ca sa nu incerci ? Raspunsul a venit cat se poate de natural: nu fumez… iar aceste concursuri sunt dedicate celor care stau toata ziua si trag din tigara.

Citește mai multCumpar coduri www.firstforward.ro

Concluzii First Forward Future

Acum 2 zile lansam un experiment SEO bazat pe cautarea adresei www.firstforward.ro in motorul de cautare Google.

Experimentul First Forward Future a avut efecte aproape imediate: in 2-3 minute articolul era indexat si la cautarea dupa www.firstforward.ro aparea pe pozitia a doua in rezultatele cautarii. In prima zi articolul a generat conform Google Analytics 818 vizitatori ca urmare a cautarii dupa www.firstforward.ro, iar a doua zi numarul vizitatorilor s-a dublat.

Citește mai multConcluzii First Forward Future

First Forward Future – www.firstforward.ro

First Forward Future este o campanie promotionale destinata consumatorilor de Kent pe care am listat-o deja pe site-ul de concursuri.

Iar articolul de fata este un experiment SEO, un experiment putin mai intunecat prin care vreau sa verific ipoteza cum ca unele site-uri fructifica viciile utilizatorilor facand in mod mai mult sau mai putin constient seo spam: atrag vizitatorii prin intermediul Google dar ceea ce li se ofera vizitatorilor nu este ceea ce acestia se asteapta sa gaseasca pe site.

Ultima gaselnita in materie de seo spam e tocmai promotia de mai sus gazduita la adresa www.firstforward.ro, care dupa toate aparentele suscita un interes deosebit pentru consumatorii Kent. Interesant e faptul (si nu e un caz singular) ca desi cunosc adresa web a promotiei www.firstforward.ro, utilizatorii nu tasteaza adresa direct ci tasteaza in Google www.firstforward.ro

Citește mai multFirst Forward Future – www.firstforward.ro