Sofer de Romania, incepe nebunia…

De ieri a inceput concursul-joc Esti Sofer de Romania? Castiga un Opel Corsa 111 ! L-am listat asa cum se cuvine pe site-ul de concursuri si am intrat si eu in hora ca numai cine nu participa nu castiga.

Jocul e simpatic in felul sau si intentiile organizatorilor sunt cat se poate de ortodoxe: ca sa intri in cursa pentru masina Opel Corsa 111 pusa la bataie ca premiu trebuie sa parcurgi macar traseul obligatoriu Frankfurt-Bucuresti (1.805 km) doar ca lucrurile nu sunt atat de simple cat par. Ai nevoie de bani de combustibil sau pentru reparatia masinii tale daca-ti cade vreun copac peste tine sau a altora daca esti tu de vina.

Citește mai multSofer de Romania, incepe nebunia…

Cum sa pacalesti fraierii care stau pe Yahoo Messenger ?

Stiu ca vrei sa-ti promovez blogul astfel incat sa ai cat mai multa vizibilitate. Ce faci in cazul acesta ?

Se ia una bucata blog si se organizeaza un concurs fictiv cu cei care adauga adresa blogului in statusul de messenger.
Nu mai trebuie decat ca cei care pun botul sa te adauge in lista lor de contacte astfel incat sa-i poti urmari daca au sau nu au pusa adresa blogului tau ca status.
Si ai grija ca premiile sa fie suficient de tentante cat sa puna botul cat mai multi pustani care nu fac altceva decat sa stea pe YM de dimineata pana seara. Nu conteaza ca nu e publicul tau tinta. Ceea ce conteaza e sa-ti umfli traficul astfel incat un eventual client de publicitate sa fie extaziat cand vede cati vizitatori ai.

Nu recomand sa faceti ceea ce-am scris mai sus, dar sa stiti ca e vorba despre o situatie reala si sincer e condamnabila imaginatia bolnava a unora si tendinta romanilor de a trage teapa semenlor lor…