10% reducere la orice asigurare RCA

Intram azi intr-o piata foarte interesanta si care va creste exponential in mediul online in urmatoarea perioada: asigurarile. Primul proiect este integrarea in eMAG Marketplace a platformei de calcul si vanzare a asigurarilor RCA.

Pentru client, totul se desfasoara foarte simplu: intr-o singura pagina, oricine poate compara toate ofertele din piata si poate comanda o polita de asigurare care ii va fi livrata a doua zi, in orice localitate din tara. Sistemul este integrat in timp real cu toate companiile de asigurari, comanda fiind procesata si livrata de un broker certificat in eMAG Marketplace: Asigura | Netrisk Broker de Asigurare.

Comenzile de polite de asigurare primite pana la ora 19, de luni pana vineri, vor ajunge a doua zi la client, in orice localitate. Comenzile plasate sambata pana in ora 13, ajung lunea. Transportul este gratuit, indiferent de valoare.

Comanda acum o polita RCA cu reducere 10%

Un comentariu la „10% reducere la orice asigurare RCA”

  1. Din fericire piata asigurarilor online a devenit una foarte concurentiala iar asta nu poate decat sa ne bucure deoarece fiecare broker atrage clientii prin oferte sau cadouri oferite tot ce trebuie sa facem este sa gasim cel mai ieftin rca , cu cea mai buna oferta sau cadou oferit

Comentariile sunt închise.