Andreea Vass, eu si ignoranta

Am fost printre primii care a aflat ca Andreea Vass organizeaza un concurs de idei anti-criza oferind drept premii o cina in biroul sau de la Guvern. Am lasat un comentariu, doua, trei… nici nu mai stiu cate, pe pagina concursului si mi-am vazut mai departe de-ale mele…

Apoi dupa o zi sau doua blogosfera a inceput sa vuiasca in jurul acestui subiect si asa mi-am dat seama cat de ignorant sunt: habar n-aveam ca stau de vorba cu consilierul personal al actualului prim-ministru Emil Boc. Dar vina nu-mi apartine in exclusivitate caci site-ul consilierului personal a domnului Boc nu prea functioneaza in parametri normali.

Daca doriti sa cinati la guvern grabiti-va, sunt puse la bataie 4 cine in compania Andreei Vass, cate o cina saptamanal pentru cea mai buna idee de solutie anti-criza.

PS: Cea mai buna solutie anti-criza va constitui subiectul unei ordonante la urgenta, asa ca pe langa cina in compania unei femei frumoase va veti mandri ca sunteti singurul roman care nu face politica dar face ordonante de urgenta. Aceasta in cazul in care contributia autorului ideii anti-criza nu se va pierde undeva pe drum si Andreea Vass va ramane singura care culege laurii pentru descoperirea panaceului crizei.

4 comentarii la „Andreea Vass, eu si ignoranta”

    • Nu prea cred ca banii pentru cele 4 cine vor fi scoase din buzunarul personal, ci mai degraba vor fi trecuti la bugetul de protocol.

      Cat priveste abilitatile de analist nu i le contest… eu mi-am pus niste intrebari… poate retorice…

      PS: Articolul mentionat mi-e cunoscut, daca va uitati peste portofoliu o sa descoperi ca am fost primul comentator.

Comentariile sunt închise.