Asus Zenbook UX21

Astazi 11 noiembrie 2011, Asus lanseaza oficial in Romania Asus Zenbook UX21. Pe pietele internationale a fost lansat exact cu o luna in urma.

Ce stie sa faca? Citez direct de pe site-ul Asus Romania:

ASUS ZENBOOK UX21E
– ASUS Super Hybrid Engine II pentru o pornire in numai 2 secunde din un standby de 2 saptamani
– Numai 3mm în partea frontală şi 9mm în spate
– Metal prelucrat la rece prin centrifugare şi aluminiu finisat pentru o frumuseţe exemplară
– Tehnologia ASUS exclusivă Super Hybrid Engine II cu ieşire din standy în numai 2 secunde cu un timp de standby de până la 4-5 ori mai mult, backup automat si recuperare a datelor și autonomie a bateriei cu 25% mai mare!
– Viteze incredibile de transfer cu SSD pe SATA Revizia 3.0 și USB3.0
– Tehnologia SonicMaster dezvoltată în colaborare cu Bang & Olufsen ICEpower® ce oferă performanțe audio surround ca în realitate
– A 2-a generație de procesoare Intel Core


Incredibil de frumos
ZENBOOK™ utilizeaza un design de precizie cu numai 3 mm in fata si 9 mm in spate, prezinta un finisaj metalic cu cercuri concentrice care intruchipeaza linistea si potentialul infinit al acestui notebook. Acest design care utilizeaza aluminiu durabil dar elegant este mult mai mult decat o atingere cosmetica, este o declaratie de sofisticare si primul de acest gen atins pe un notebook.

Logon Smart
Este o optiune pentru utilizatori de a porni rapid fara a introduce parole. Doar faceti clic pe pictograma Logon de pe desktop pentru a configura setarile si statusul. Apoi va puteti conecta cu usurinta ,nu trebuie sa va faceti griji daca va mai uitat parola!

Timp de raspuns incredibil
Exclusivul ASUS Super Hybrid Engine II cu Instant on prmite repornirea in 2 secunde din modul sleep si pana la doua saptamani standby time cu fisere deschise si a altor date pastrate in conditii de siguranta

Performanta incredibila
Toate modelele ZENBOOK sunt echipate cu solid state drives , USB 3.0 de asemenea vine standard sporind viteza de transfer de zece ori comparativ cu USB 2.0. ZENBOOK va ofera o conectivitate marita crescand experienta utilizatorului in fiecare aplicatie.

Audio Incredibil
Bazata pe cooperarea dintre Asus si echipa Bang & Olufsen ICEpower puterea audio a ZENBOOK iti taie rasuflarea. Acest lucru este ajutat de corpul din aluminiu ZENBOOK, care conduce si izoleaza sunetul foarte bine. SonicMaster furnizeaza de pana la patru ori puterea audio a altor ultrabook-uri.

Asus ZenBook poate fi achizitionat de le eMAG la pretul de 4.299,99 Lei

Presimt ca Asus Zenbook UX21 va figura pe una din urmatoarele teme BlogWars.