Bilantul a 10 luni de blogging

Vineri 18 decembrie 2009 se vor impini 10 luni de cand am scris primul articol pe acest blog cochetand cu ideea de blogging. In tot acest rastimp blogul a evoluat pozitiv chiar daca nu spectaculos si privind retrospectiv ma pot declara multumit de evolutia sa.

Astfel am reusit sa castig ramasagul cu mine insumi despre care va vorbeam aici: Experiment blogosferic, ramasag cu mine insumi, in momentul de fata blogul insumand 370 de articole (371 cu cel de fata). Media numarului de comentarii pe articol fiind de 5 comentarii, nu e stralucit dar e mai mult decat nimic.

Si ceea ce eu cred ca e destul de important e faptul ca numarul de vizitatori a ajuns la o medie de 500 de vizitatori unici/zi, raportarea facandu-se la 30 de zile. Aceasta in conditiile in care n-am insistat pe promovare ci m-am preocupat mai mult de capitolul continut.

Toate aceste lucruri, dar si altele care nu sunt masurabile, ma determina sa cred ca voi avea o relatie excelenta cu ceea ce inseamna fenomenul de blogging…

12 comentarii la „Bilantul a 10 luni de blogging”

  1. Felicitari si la mai mare! 😉 500 de unici in 10 luni de blogging e o performanta pe care nu stiu cati ar atinge-o.
    Sunt convins ca si experienta ta SEO a avut ceva de spus. 😉 De curiozitate, cat la suta reprezinta vizitatorii adusi de motoarele de cautare?

    • Multumesc ! Intr-adevar experienta a avut si ea un cuvant de spus dar am si experimentat multe chestii in tot acest rastimp si… mai bine de 90% din vizitatori vin din cautari: se cauta constant informatii legate de internet mobil de la rds, chestionare auto oficiale, diverse proverbe si zicatori sau opinii sociale…

  2. La mai mare! Dar cum naiba ai atâţia vizitatori şi atât de puţine comentarii. Şi eu am cam aceeaşi medie de comentarii/articol, dar mult mai puţini vizitatori…

  3. Cam acelasi bilant il am si eu. Exceptand partea de comentarii,pentru ca am multe posturi cu muzica si ceva bancuri.Oricum,felicitari ! Spune-mi si mie cum iti merge cu google adsense/adwords (intr-un mail). Ms.

Comentariile sunt închise.