Blog in regim de avarie

Dupa cum ati putut observa prima luna a anului 2010 a debutat in ceea ce priveste blogul de fata cu destul de putine articole.

Practic n-am mai putut respecta regula auto-impusa de a incerca sa scriu zilnic pe blog macar cate un articol, dar incerc sa ma impac cu ideea ca e mai bine cate putin decat deloc. Motivul pentru care am lasat-o mai moale cu blogul sunt de natura profesionala (site-ul de concursuri inca nu e la nivelul solicitat de furnizorul de hosting in ceea ce priveste consumul de resurse), dar si de ordin personal: ma pregatesc sa devin parinte, dar cum nu-mi place sa vorbesc despre lucrurile strict personale ma voi rezuma doar la atat.

N-am tras blogul pe linie moarta, functioneaza doar in regim de avarie: revin pe 6-8 februarie 2010 pentru a comunica castigatorul concursului de fidelitate pentru prima luna (sansele de a va numara printre castigatori sunt de 1 din 18). Pana atunci, daca nu ne mai auzim, va doresc toate cele bune.

4 comentarii la „Blog in regim de avarie”

  1. Felicitari si mult succes in activitatea de parinte. Cu celelalte sunt sigur ca nu ai emotii… 😉 Probabil vei lasa foarte multe pe planul doi din momentul in care vei deveni tatic; nici eu nu reusesc sa tin pasul cu blogul, dar pentru cei interesati exista feed-ul, nu? 🙂

    • Sper sa ma descurc onorabil ca tatic… in rest ai dreptate exista feed-ul doar ca s-a observat o usoara scadere a traficului din cauza lipsei de continut nou adaugat…

  2. Felicitari taticule. Am senzatia ca dupa eveniment nu vei mai scrie nici macar atat cat ai scris 😀 De fapt nu e senzatie ci certitudine. Din experienta :))

Comentariile sunt închise.