Bloggerul intreaba, QuickMobile raspunde

La acest articol Campanie QuickMobile am primit urmatorul comentariu:

Am luat un telefon de la ei. Acasa am constatat ca desi e un telefon scump nu are meniu in limba romana. Ei mi-au vandut un telefon facut pentru Africa!. L-am dus la service-ul lor ca sa imi puna meniul in romana. Dupa ce am vazut ca dureaza cam mult instalarea softului cu meniurile in limba romana le-am comunicat ca doresc sa le returnez telefonul, asa cum prevede legea.
Surpriza insa: dupa ce a stat in service la ei 2 saptamani mi-au comunicat ca telefonul este zgariat si nu imi pot returna banii. Cand l-am predat era in perfecta stare (…doar am procesul verbal de predare). I-am dat in judecata si acum astept sa decida instanta!. Asa ca ATENTIE DACA CUMPARATI DE LA QUICKMOBILE ! Trebuie sa va puneti bani deoparte si pentru a ii actiona in instanta in cazul in care patiti ca si mine.
Procesul va fi in septembrie …. va voi tine la curent!

Bloggerul intreaba: E adevarat?!

QuickMobile raspunde… in comentarii

6 comentarii la „Bloggerul intreaba, QuickMobile raspunde”

 1. Raspunsul nu ma multumeste ca un viitor client QuickMobile. Deci … vreau mai multa daruire si un raspuns mai complex. Pentru ca la fel de bine poate fi adevarat ceea ce se spune.

 2. Acelasi comentariu (absolut identic, deci clar un copy/paste) l-am primit si eu la un articol din aceeasi campanie, deci tind sa cred mai mult explicatiile QucikMobile.

  Mai mult, s-a lansat o adevarata discutie pe baza acelui comentarii, iar respectivul cititor nu a mai revenit la acesta niciodata.

  Pe internet oricine poate fi cine vrea.

  • Acel comentariu a fost plasat pe foarte multe bloguri care scriau intr-un fel sau altul despre QuickMobile si… sincer, daca eu as fi intr-o situatia similara – ipotetic vorbind – as proceda la fel… pentru ca un client multumit mai vine cu 10 potentiali clienti, dar unul nemultumit pune pe fuga 100 de potentiali clienti…

   Deocamdata scorul e la egalitate: QuickMobile vine cu o explicatie plauzibila dar nu suficienta, iar respectivul comentator in afara de un comentariu n-a mai venit cu alte argumente. Asa ca pana la proba contrarie pot crede in mod egal si echidistant ca fiecare are dreptate in felul sau…

Comentariile sunt închise.