BlogWars – intra cine vrea, ramane cine poate

M-am înrolat în BLOGWARS!

Sa va spun si de ce?
Anul trecut ma intrebam daca nu cumva BlogWars este un altfel de SpamBlog? Imi asum opinia exprimata si inca mai sustin ca se va genera mult continut care poate fi pus sub semnul intrebarii din punctul de vedere a relevantei vis-a-vis de consumatorul neavizat care cauta pe internet informatii pertinente despre un anumit produs sau serviciu.

Si in virtutea acestei idei ma gandesc ca nu e suficient sa atragi atentia asupra unui aspect ci trebuie sa intervii in mod efectiv pentru a indrepta lucrurile intr-o directie mai buna: iar din aceasta perspectiva consider ca pot fi putin mai relevant decat unii, chiar daca nu pot fi cel mai bun in aceasta privinta.

Intre timp am urmarit evolutia BlogWars si pot spune cu toata sinceritatea si fara nici o urma de ipocrizie ca mi-a placut sa privesc de pe margine cele doua competitii Reporter de Razboi.

Dar ceea ce inclina cel mai mult balanta in directia participarii mele la BlogWars este Koyos – un magazin serios (articol care mi-a adus un netbook Asus)! Voucherele puse in joc pot fi valorificate in magazinul online Koyos pentru achizitionarea de produse Asus.

In plus sper ca BlogWars sa mai aduca la viata blogul personal care, trebui sa recunosc, de cateva luni e in regim de avarie. Aceasta numai daca trec de preselectie si temele viitoare nu-mi pun la grea incercare anumite principii la care n-as vrea sa renunt de dragul unui voucher.

2 comentarii la „BlogWars – intra cine vrea, ramane cine poate”

Comentariile sunt închise.