BlogWars – un altfel de SpamBlog ?

Se pare ca SuperBlog renaste din propria-i cenusa precum pasarea Phonenix sub denumirea de BlogWars (nu dau link dar va ajuta Google sau puneti un .ro in coada).

Sau poate cineva a preluat ideea celor de la PC News caci principiul razboiului intre bloguri e cam acelasi: scrii saptamanal articole despre subiecte de care esti total strain (un fel de bagator de seama), in text folosesti anumite cuvinte cheie cu link catre sponsorul/sponsorii saptamanii respective si speri ca esti destul de norocos ca sa castigi ceva (bani sau alte premii oferite de sponsori).

Cine are de castigat din aceasta ? Un numar extrem de mic de bloggeri, restul participantilor sunt carne de tun… sponsorii care obtin link-uri in articole pentru un pret derizoriu si nu in cele din urma regizorul din spatele acestui razboi blogosferic.

Dar ceea ce se castiga este cantitate neglijabila in comparatie cu ceea ce se pierde prin infestarea blogosferei in particular si a web-ului in general prin continut nerelevant si lipsit de credibilitate (ganditi-va la acele review-uri in alb scrise pentru un produs pe care nu l-ai tinut niciodata in mana).

Sponsorul oficial pare a fi Asus Romania si asta poate insemna ca va fi pus la bataie cel putin la laptop. Si daca vor fi de acord o sa intru si eu in hora ca partener media prin listarea BlogWars pe site-ul de concursuri, altfel vor fi destui bloggeri care sa popularizeze aceasta competitie

2 comentarii la „BlogWars – un altfel de SpamBlog ?”

  1. eu m-am inscris mai mult de curiozitate…daca e panarama ma retrag asa cum am facut si din ultima editie a superblog

Comentariile sunt închise.