Cadou Samsung Galaxy S3 Mini

Samsung se pare ca investeste tot mai serios in capitolul promovare si imagine!

In luna lui Martisor orice smartphone cumparat iti poate aduce zilnic cate doua Samsung Galaxy S3 Mini in valoare de 1.199,99 lei fiecare.

Un smartphone Samsung Galaxy S3 Mini Albastru si un smartphone Samsung Galaxy S3 Mini Alb se ofera cadou zilnic prin tragere la sorti din randul celor care in ziua anterioara au inregistrat in aplicatia campaniei promotionale smartphone-ul cumparat in perioada 1 – 31 martie 2013.

Pare doar o alta campanie menita sa creasca vanzarile de smartphone-uri Samsung pe piata romaneasca in care castiga doar cine are noroc. Din fericire lucrurile stau mult mai bine decat par la prima vedere: sansele de castig sunt destul de mari si cea mai buna dovada sunt eu care in luna cadourilor, intr-o campanie similara, am castigat un smartphone Samsung Galaxy Note 2.

Poate a fost si putin noroc, desi sunt cel mai putin norocos om din lume, insa sansele mari de castig sunt datorate numarului relativ mic de participanti la o astfel de campanie.

Ganditi-va ca am castigat in luna cadourilor cand fara nici un fel de dubiu vanzarile de smartphone-uri Samsung sunt deasupra vanzarilor din luna martie… asa ca nu mai sta pe ganduri, intra si castiga zilnic 2 smartphone-uri Samsung Galaxy S III Mini!