Castigator voucher eMAG

Concurs Bloggeri: castiga un voucher eMAG de 400 lei s-a incheiat acum 7 zile si astazi 24 martie 2012 este data limita cand trebuie sa anunt castigatorii.

Si credeti-ma ca este foarte greu sa jurizezi un concurs, sa faci cea mai buna alegere mai ales ca toti cei 5 participanti au venit cu un feed-back destul de consistent.

Castigatorul este… Tudor cu acest articol Tudor de Focsani despre brasovean.com. Voucher-ul va fi trimis pe e-mail imediat ce va fi emis de catre eMAG (cel mai probabil saptamana viitoare).

De ce aceasta alegere? Pentru ca acest articol m-a adus cu picioarele pe pamant: Brasovean are nevoie de un lider, de o viziune clara si de o directie spre care sa se indrepte. Iar eu n-am fost si nici nu sunt un lider, n-am reusit niciodata sa mobilizez masele ci doar sa fiu bun in domeniul meu de activitate si atat.

Cat priveste Brasovean – un vis personal, e momentan doar o idee buna care nu poate deveni realitate decat cu un lider vizionar dispus sa lupte cu morile de vant… pana cand vantul se va opri. Asa ca momentan, cel putin concursul de pe Brasovean, este un stand-by…

Update: Voucherul eMAG a fost livrat castigatorului ca sa se poata bucura de el inainte de Sfintele Pasti !

4 comentarii la „Castigator voucher eMAG”

  1. Multumesc pentru premiu si ma bucur ca ti-am fost de folos. Ti-am spus din proprie experienta – detin portalul regional vrancea.com.ro si am trecut prin cateva etape cu el. Au fost si perioade in care vroiam sa mut muntii din loc cu ajutorul sau, dar si luni in care l-am lasat in voia sortii.

    Iti recomand sa nu renunti la el. Traseaza-i o directie si invita bloggerii locali, ong-urile sa scrie pe el conform acestei directii.

Comentariile sunt închise.