Ce surpriza ne rezerva viitorul in privinta Adsense ?!

Ieri am primit un mesaj de la Google care ma anunta ca pe viitor se va introduce in reteaua Adsense furnizate de terti.

Altfel spus e posibil ca in viitorul nu prea indepartat sa vedem reclame din reteaua Neogen furnizate sub brandul Google Adsense.
Ori in aceste conditii situatia nu sta deloc pe roze din punctul meu de vedere pentru ca in momentul de fata Neogen plateste cel mai prost (mult mai prost decat Google Adsense), doar 0,01 euro/click. Singurii cu adevarat avantajati de aceasta miscare pot fi cei care se promoveaza astfel dat fiind faptul ca Google Adsense spre deosebire de Neogen este cat de cat targetat.

Nu stiu daca aceasta decizie de a include terti in programul Google Adsense este la nivel global sau doar la nivel local datorita amenintarii Neogen care ofera dintr-un anumit punct de vedere un pret pe click mai avantajos.

Nu ne ramane decat sa asteptam, sa vedem cine va intra in hora Google Adsense si sa speram ca nu va fi mai rau decat este acum…

6 comentarii la „Ce surpriza ne rezerva viitorul in privinta Adsense ?!”

  1. Probabil e doar un intro pentru noi fuziuni, joint-venture sau parteneriate (vezi <a href=”http://www.chip.ro/stiri/microsoft_si_yahoo_au_batut_palma.html”>Microsoft & Yahoo</a>). Eu îl văd ca pe un lucru normal care are ca rost doar pregătirea pieţei. A… şi Neogen nu prea cred că are vreo treabă în asta. 🙂

Comentariile sunt închise.