Cel mai tare spam pe e-mail

Sunt mai bogat (sufleteste binenteles) dupa ce o ruda necunoscuta mie pana acum mi-a lasat mostenire o avere de 12.5 milioane dolari dolari (inca m-ai am de numarat la ei ca sunt in bancnote de cate 1 USD :))…

Vedeti mai jos cel mai tare SPAM primit pe e-mail (pana acum erau in limba engleza, dar acum s-a inventat Google Translate):

Draga prietene,

Cum te astăzi şi familia ta sper bine, eu sunt Dr.Adams Harrison, De la Harlesden, Nord-Vest Londra, aici, în Anglia a lucra cu NatWest Bank Corporation, Londra. I-am scris tu de la biroul meu, care va fi de beneficii enorme pentru ambele noi. In departamentul meu, ca asistent manager de (Greater London Biroul Regional), am descoperit o sumă abandonat de 12.5 milioane dolari dolari SUA (douăsprezece milioane cinci sute de mii de dolari SUA), într-un cont care aparţine unul dintre clienţii noştri străini târziu Dl Thompson Morrison un cetăţean american, care, din păcate, a pierdut viaţa în accident de Alaska Airlines 261 de zbor, care sa prăbuşit la 31 ianuarie 2000, inclusiv soţia şi fiica numai.

Alegerea sa va contactam stârnit de la natură geografică de unde vii, mai ales din cauza sensibilitate a acestei tranzacţii şi confidenţialitatea aici. De ceva timp, acum banca NatWest a fost de aşteptare pe oricare dintre rudele să vină să pretindă fondul de târziu Dl Thompson Morrison, dar nici una dintre rudele sale au fost aici la banca NatWest pentru a face cerere. Eu personal nu au avut succes in a gasi rudele sale timp de 2 ani acum, am să vă ceară consimţământul de a vă prezenta ca o rudă / lui vor Beneficiarului de a decedat, astfel încât veniturile obţinute din acest cont în valoare de 12.5 milioane dolari dolari SUA va fi plătit tu.

Acest lucru va fi plătită sau în comun în aceste procente, 40% pentru mine si 60% pentru tine. I-au asigurat toate documentele legale necesare, care pot fi folosite pentru a-şi susţine cererea pe care le facem. Tot ce am nevoie este să completaţi numele dvs. ca o rudă de întârziere Dl Thompson Morrison În documentele şi legaliza o aici, în baza noastra de date banca pentru a vă arăta ca destinatarul de drept a fondului.

Singurul lucru pe care acum necesar este de confidenţialitate dvs. cinstit şi plin de cooperare, şi încredere că vom vedea această tranzacţie prin până la capăt. Eu vă garantează că acest lucru va fi efectuată în cadrul unui acord legitim care vă protejează de orice încălcare a legii. Vreau să ai încredere în mine pentru succesul acestei tranzacţii.

Kindly provide eu cu următoarele detalii în conformitate cu cerinţele de banca NatWest de transfer al fondului de la tine. Avem 7 zile lucratoare de a furniza documente vitale care vor spate sus pretinde noastre, acest lucru este foarte urgentă.

1. Nume complet:
2. Adresa:
3. Stare civila:
4. Ocupatia:
5. Varsta:
6. Sex:
7. Cetăţenie:
8. Ţara de reşedinţă:
9. Numărul de telefon:
10. Privat Adresa de email:

Am decis să vă contacteze, în speranţa că veţi găsi această propunere foarte interesant. Vă rugăm pe dumneavoastră de confirmare a acestui mesaj indica interesul dumneavoastră, eu vă va întreba cu informaţii suplimentare. Straduiti-va sa let me know decizia ta, mai degrabă decât mă ţină în aşteptare, să ştii că am încredere în tine cu aceste informaţii fac din el un top secret şi sperăm că vă va da-mi ca o cooperare deplină pentru succesul acestei tranzacţii.

Toate cele bune,
Asistent manager
Dr. Adams Harrison.

8 comentarii la „Cel mai tare spam pe e-mail”

  1. Fericitule! Nu te bucura insa prea tare ca nu ti-a cerut date confidentiale: nu-i timpul pierdut! Ia trimite-i ce ti-a cerut si vezi cum o sa iti ceara si datele alea.

  2. Si eu am primit ieri un mail scam de la Western Union in care eram instiintat ca mi s-au trimis vreo 6 mii si ceva de $, iar documentele cu pricina sunt in atasament. In atasament era doar un troian dar si-a facut treaba McAfee.. 🙂
    Nu mai stiu astia ce sa inventeze

  3. Eu nu… astia de la IT cred ca sunt. 🙂 Oricum, isi face treaba bine, nu am avut niciodata probleme cu virusii. Cat despre solidaritate, optez mereu pt produse made in Romania dar doar in masura in care sunt comparabile cu cele straine. Dar daca imi dai o licenta free de BitDefender, nu o refuz! 😛

    • Aici sunt de acord cu tine… si romanii fac lucruri bune… doar ca, ramane intre noi, lucrurile cu adevarat bune si de calitate raman necunoscute pentru majoritatea consumatorilor pentru ca nu se dispune de un buget de promovare care sa le propulseze acolo unde le este locul…

Comentariile sunt închise.