Coduri eMag

Nu cred ca mai e un secret pentru nimeni concursul lansat de eMag – Reteaua, la inceputul acestei saptamani. Insa Reteaua este un buzz marketing de la eMag ce a degenerat deja in spam, indiferent de formele pe care le imbraca.

Premiile puse la bataie a aprins imaginatia multora si deja o intentie laudabila se transforma incet dar sigur in repulsie si tot mai multi internauti spun: nu, multumesc… sau dimpotriva viseaza zi si noapte coduri eMag.

Se poate castiga o masina Porsche Cayman (personal cred ca e sinucidere curata sa visezi la un asa premiu pentru ca nu mi-as permite sa intretin masina), 12 iPad-uri Apple, vreo 60 de aparate foto Nikon si… mult, mult trafic prin seo spam pentru acele bloguri care exploateaza nevoia participantilor de a primi totul mura-n gura.

Astfel, in goana nebuna dupa credite ce pot fi transformate in sanse de castig, se cauta pe Google coduri eMag, coduri retea eMag, raspunsuri quiz eMag, coduri bonus eMag, coduri KissFM eMag si alte asemenea combinatii prin care participantii incearca sa obtina fara prea mare efort credite eMag.

Creditele eMag pot fi obtinute si prin achizitii de pe site-ul eMag: pentru fiecare leu cheltuit primesti 1 credit, cu 1.000 de credite poti cumpara o sansa de castig. Vi se pare onest ca un vanator de coduri eMag sa aiba sanse mai mari de castig decat un client eMag ? Mie nu mi se pare o practica corecta si sper ca oficialii eMag sa se autosesizeze si sa incline balanta in favoarea clientilor sai.

Despre faptul ca prietenii devin tinte zilnice ale prietenilor care solicita sa fie votati pentru credite eMag nu mai spun nimic, situatia fiind oarecum similara celei de la Sofer de Romania.

PS: Unii exploateaza deja goana dupa coduri eMag, a aparut o platforma in care sunt afisate codurile eMag (o parte din ele) cu o lista unde se pot face schimb de voturi eMag.
Optional poti vota zilnic creatorul acelei platforme si poti face achizitii eMag prin sistemul ProfitShare la care realizatorul site-ului este afiliat. Desi apreciez spiritul de initiativa al acelei persoane si rapiditatea cu care s-a miscat nu pot spune ca sunt de acord cu metoda.

PS 2 (6 ore mai tarziu dupa publicarea articolului): Ca sa nu ma mai apostrofati in comentarii ca eu fac acelasi lucru ca altii iata o pagina cu coduri eMag.

6 comentarii la „Coduri eMag”

  1. Pe mine ma enerveaza concursurile astea, pentru ca o data cu ele incepe si spamul… au mai fost si altele inainte (lumea cafelei, etc.) si cel putin in cazul unora efectul e o mica repulsie.

    • Asta tot incerc sa spun eu de ceva vreme… dar se pare ca oamenilor le face placere sa fie sacaiti de catre prieteni cu cereri de vot Ș)

  2. Un om de rand nu se gandeste ca nu poate plati taxele pentru masina asta? Este sinucidere curata castigul asta. Daca ramane cu ea. Exista si fericitul caz sa gaseasca un cumparator pe praful asta si sa ramana cu banii.

Comentariile sunt închise.