Concurs de retweet cu cantec

Stati linistiti ca nu trebuie sa va inregistrati cantand, sa urcati clipul pe YouTube si apoi sa adunati cat mai multe re-tweet-uri pe Twitter.

E vorba despre un concurs, listat pe site-ul meu de concursuri, la care se poate castiga un telefon TechFaith WG1 Twins – primul video telefon Dual SiM 3G si care dupa umila mea parere are carente in ceea ce priveste credibilitatea.

De ce spun aceasta ?! Pentru ca mi-a atras atentia un aspect destul de jenant: de obicei chiar daca nu se precizeaza in regulament in mod explicit, exista o regula nescrisa care spune ca la un anumit concurs nu pot participa angajatii organizatorului, rude ale acestuia sau rude ale angajatilor. Si totusi pe lista participantilor la concurs apare un angajat al organizatorului: Sorina Dumitrescu (dosvida – a opta persoana din lista de inscrieri in concurs, pornind de jos in sus).

Cum am ajuns la concluzia ca dosvida este incompatibila cu statutul de participant la acest concurs ? Pai foarte simplu: dupa ce listasem deja concursul am primit propunerea de a lista concursul si ghici cine era destinatarul ? Ati ghicit, era vorba despre aceeasi persoana despre care va vorbesc acum.

Apoi Sorina Dumitrescu (dosvida) are blog personal unde a listat toate concursurile de pana acum organizate de angajatorul sau, iar pe blogul organizatorului articolele sunt semnate tot de ea. Iar daca apelati la Google pentru a cauta dosvida veti descoperi ca ExtraGarantia de la eMag nu a fost inventata de ei ci de… angajatorul Sorinei Dumitrescu, iar la acest capitol are dreptate doar ca aceste rezultate furnizate de Google vin sa sustina faptul ca dosvida este pe lista nepotrivita.

Poate in urma demersului meu persoana care face subiectul articolului de fata va fi stearsa din lista insa planeaza suspiciunea ca printre cei inscrisi la acest concurs mai exista persoane suspecte si ca premiul pus in joc va ajunge la cineva aflat in relatie de colaborare sau de rudenie cu organizatorul.

Exista si alternativa ca organizatorul sa fie bine intentionat si sa nici nu aiba habar de ceea ce fac angajatii, dar in acest caz te intrebi daca nu cumva castigatorul va face parte din cercul de prieteni ai dosvidei ?!

Si gata despre concursul cu cantec… acum puteti sa-mi cantati in struna !

6 comentarii la „Concurs de retweet cu cantec”

    • Speranta moare ultima chiar daca suspiciunile exista si cum spuneam si in articol: oamenii pot fi bine intentionati dar pot avea angajati inconstienti care-i saboteaza si le stirbesc credibilitatea…

      PS: Tu ai deja un telefon dual sim castigat de la Dan Dragomir – coincidenta de nume sau sunteti rude si ti-a facut cadou telefonul 🙂 ?

  1. pana la concursul ala habar aveam ca exista un Domn Dan Dragomir; cat despre telefon…deja imi face probleme asa ca visam la altul 😛

    • Din cate am vazut eu cel mai ieftin model de Samsung Dual Sim e 600 – 700 lei dar nu stie altceva decat sa accepte doua sim-uri pentru doua retele diferite…

Comentariile sunt închise.