Concurs fulger: castiga un abonament anual la revista Connect

Se spune ca dar din dar se face raiul, drept urmare o sa aplic si eu principiul crestin In dar ati primit, in dar sa dati!

Pe scurt iata despre ce este vorba: am castigat un abonament anual la revista Connect dar sunt deja abonat si drept urmare vreau sa ofer mai departe acest abonament cuiva care si-l doreste si ii va fi de folos.

Ce trebuie sa faceti pentru a participa la concurs?
Intrati pe site-ul revistei Connect , cautati butonul de trafic in partea de jos a site-ului si raspundeti printr-un comentariu la intrebarea:
Care este numarul de vizitatori unici pe care i-a avut Connect ieri ? (ieri poate insemna 27, 28 sau 29 aprilie 2011 in functie de ziua in care participi la concurs).

Comentariile sunt moderate (nu vor fi facute publice decat dupa incheierea concursului) si vor fi acceptate cate un singur comentariu pe IP, respectiv pe adresa de e-mail.

Pentru a intra in posesia abonamentului care va fi livrat lunar castigatorului acesta va trebui sa furnizeze datele de contact complete (nume si prenume, adresa de corespondenta, telefon mobil, e-mail).

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in data de 30 aprilie 2011 imediat dupa orele 12:00 si instiintat printr-un e-mail.

50 de comentarii la „Concurs fulger: castiga un abonament anual la revista Connect”

  1. Ieri, 27.04.2011 – raspuns : 1.367 vizitatori unici
    Browser Firefox 3.6.16 Sistem de operare Windows 7

  2. Care este numarul de vizitatori unici pe care i-a avut Connect ieri ?
    Raspunsul: 1367

Comentariile sunt închise.