Concursuri Online mentionat pe InCont.ro

Dragi tovarasi si prieteni, stimati cititori ai acestui blog, permiteti-mi sa ma laud putin sau putin mai mult caci modestia nu m-a caracterizat niciodata.

Concursuri Online a fost mentionat de catre InCont.ro intr-un articol despre concursuri, premii si castigatori.

Faptul ca a fost mentionat nu e asa de important, ceea ce este important pentru mine si sper ca si pentru restul lumii (ca tot vorbeam de modestie) este faptul ca a fost prezentat primul site de concursuri intr-o lista cu alte site-uri ce listeaza concursuri online.

Ce voi castiga din aceasta in afara de umflatul in pene, activitate pe care o desfasor acum ? Nu stiu, cel mai probabil ca nu va avea o alta influenta decat un aflux de vizitatori in acest week-end: din 15.000 de vizitatori unici zilnici cat are InCont daca ajung si la mine 150 si dintre acestea 15 devin utilizatori fideli ai site-ului e un lucru bun.

Week-end placut si… bucurati-va impreuna cu mine !

9 comentarii la „Concursuri Online mentionat pe InCont.ro”

    • Posibil, dar cand ai 3.000 de vizitatori/zi in week-end micile fluctuatii nu cantaresc atat de greu… in schimb vad ca la altii care aveau 100 de vizitatori pe zi si-au dublat traficul 🙂

  1. E posibil sa nu fie un castig imediat din link cat va fi ulterior din idee… poate ca multi nici n-aveau habar ca e o intreaga industrie a concursurilor online si vor fi interesati dupa ce mai rumega ideea.

    • Sa stii ca nu prea se simte la trafic articolul in care a fost mentionat site-ul de concursuri, cat priveste link-ul… e unul in alb, adresa web fara nici un fel de cuvinte cheie asa ca din punct de vedere SEO… e cam nimic…

Comentariile sunt închise.