Concursuri Online si Google

Google considera site-ul de concursuri online lider pentru nisa in care activeaza. Si aceasta vine sa-mi intareasca convingerea personala ca am cel mai bun site de concursuri.

Despre ce este vorba ?! Saptamana trecuta m-am trezit ca site-ul iesea pe prima pozitie in Google dupa cautarile: concurs, concursuri sau concursuri online. Eu stiam ca doar dupa concursuri site-ul e prima pozitie asa ca am rugat si pe altii sa-mi confirme ca sa stau lucrurile. Din pacate la altii doar dupa cautarea concursuri eram lider, iar dupa celeilalti doi termeni eram pe pozitia a II-a pentru concurs si pe pozitia a III-a pentru concursuri online.

Peste vreo cateva ore la o noua verificare lucrurile revenise la starea dinainte, vedeam si eu aceleasi rezultate ca altii indiferent de browserul folosit. Uitasem deja de acest incident pana cand ieri vad ca iarasi fenomenul se repeta: cautarile dupa concursuri, respectiv dupa concursuri online pozitionau site-ul pe prima pozitie.

Ca sa nu ma fac iarasi de ras am testat cum stau lucrurile in 5 browsere (Firefox, Chrome, Opera, Safari, Internet Explorer) dupa ce in prealabil am sters cache-ul, am restartat calculatorul si am dat un flush DNS. Am verificat sa n-am vedenii cu 3 tipuri de conexiune la internet: Fiber Link, Digi Net Mobil si Orange. Mereu acelasi rezultate: cautarile dupa concursuri si concursuri online pozitionau site-ul de concursuri pe prima pozitie.

Apoi am intrebat in stanga, in dreapta si toata lumea mi-a confirmat ca asa stau lucrurile. Am facut capturi de ecran cu rezultatele, pentru orgoliul meu personal caci nu ma ajuta cu nimic sa le fac publice. Important este sa ma mentin acolo sus tot timpul decat sa fiu temporar in centrul atentiei Google.

Dupa 24 de ore rezultatele au ramas neschimbate si pentru ca nu m-a mai laudat nimeni de multa vreme (toata atentia e indreptata acum spre junior) ma umflu singur in pene si astept sa-mi confirmati ca lucrurile au ramas asa cum le-am prezentat in acest articol.

PS: am folosit google.ro pentru ca indiferent ce as fi tastat in bara de adrese eram redirectat catre .ro, asa ca pe .com lucrurile s-ar putea sa stea altfel.

10 comentarii la „Concursuri Online si Google”

  1. Confirm! Si vad ca ai si site-linkuri. 🙂 Dar nu imi pot imagina de ce a fost adaugat site link pentru form-ul de login… ca banuiesc ca nu ai facut vreo optimizare pt /wp-admin, nu? 😉

    • Site Links – sunt de mult, iar alegerea lor e oarecum aleatoare… multumesc pentru confirmare… mai am de atacat varful concurs si gata 🙂

  2. Confirm si eu. Esti number one !  La concurs este pe 2 deci destul de aproape de obiectiv. Putina munca si poti indeplini obiectivul. Bafta !

  3. Dap, esti pe prima pozitie cu toate cele enumerate si pe 2 cu concurs, ceea ce nu e putin lucru. In legatura cu rezultatele care nu coincideau cu cele de la altii, Google are mai nou prostul (sau bunul) obicei de a retine cautarile de pe acelasi Ip.  Ca sa fii sigur ca iti da rezultatul corect, trebuie sa stergi cookieurile, sa fii atent sa nu fii logat pe nici un cont gmail si chiar sa stergi istoricul (mie una nu-mi place deloc sa fac asta).

    • Multumesc ! De fiecare data nu stau logat cand fac cautari pe Google pentru ca stiu cum procedeaza atunci cu rezultatele…

Comentariile sunt închise.