Conectare automata in contul Google din Chrome

Folosesc de ceva vreme Google Chrome dar pana acum n-am avut parte de astfel de evenimente: ma trezesc pur si simplu conectat in contul Google desi (dupa verificarile setarilor) nu am activa optiunea de salvare a parolei si chiar daca ma deconectez de fiecare data cand termin treaba.

Aceasta mi se intampla doar acasa unde nu stau sa curat toata ziua laptopul de cookies  si fisiere temporare, dar la munca n-am astfel de probleme pentru ca la deschidere sistemul curata automat tot ce tine de cookies si fisiere temporare.

Iar chestia aceasta se intampla numai dupa ultimile 2 actualizari ale versiunilor de Google Chrome, adica problema e relativ noua.

Trecand peste faptul ca aceasta iti da senzatia ca esti urmarit am remarcat faptul ca in motorul de cautare iti scoate in fata rezultatele pe care ai dat click anterior pe vreun rezultat la o cautare similara daca cautarea s-a facut in mod conectat. Stiam ca astfel stau lucrurile cand faci cautari conectat dar practic este enervant sa te trezesti pe prima pagina cu rezultate care in mod deconectat sunt pe urmatoarele pagini.

Rezolvarea problemei este aici, si presupune sa faci curatenie in browser de fiecare data cand il deschizi cu CTRL+Shift+Delete.