Cosmote 3G Prepaid

Dupa ce Vodafone a introdus cu ceva timp in urma in oferta sa cartela de internet reincarcabila iata ca si Cosmote face un pas in fata si lanseaza o oferta de internet mobil 3G Prepaid.

Deocamdata oferta lansata de Cosmote pentru internetul mobil cu cartela internet prepaid cuprinde 2 pachete: fie doar cartela SIM cu valoare de 10 euro+TVA (daca aveti un modem internet mobil decodat), fie pachetul complet la pretul de 34 euro + TVA, pechet ce include pe langa cartela si modemul 3G.

Tariful standard de navigare pentru Cosmote 3G Prepaid este de 0,02 euro/MB ceea ce inseamna ca cei 10 euro initiali se consuma cu 500 MB – destul de scump in opinia mea. Insa exista posibilitatea de a activa una din urmatoarele 3 extra-optiuni si atunci datele problemei se schimba:

Optiunea Today and Tomorrow: valabila 2 zile, costa 2 euro si include 0,5 GB trafic suficient pentru 4-6 ore de navigare fara download, youtube sau radio online;
Optiunea 1 Week: valabila o saptamana, costa 5 euro si include 1 GB trafic;
Optiunea 1 Month: valabila o luna, costa 10 euro si include 2 GB trafic;

Dupa consumarea traficului alocat oricarei din cele 3 extraoptiuni traficul este tarifat cu 0,01 euro/MB;

Astept ca si Orange sa faca acest pas si sper sa nu se intample mai tarziu de sfarsitul acestui an, poate chiar la inceputul toamnei.

4 comentarii la „Cosmote 3G Prepaid”

  1. Si mie mi se pare relativ putin 500 Mb in banii respectivi; cred insa ca timpul si concurenta isi vor spune cuvantul si in acest domeniu.

Comentariile sunt închise.