Cosmote 3G Prepaid

Dupa ce Vodafone a introdus cu ceva timp in urma in oferta sa cartela de internet reincarcabila iata ca si Cosmote face un pas in fata si lanseaza o oferta de internet mobil 3G Prepaid.

Deocamdata oferta lansata de Cosmote pentru internetul mobil cu cartela internet prepaid cuprinde 2 pachete: fie doar cartela SIM cu valoare de 10 euro+TVA (daca aveti un modem internet mobil decodat), fie pachetul complet la pretul de 34 euro + TVA, pechet ce include pe langa cartela si modemul 3G.

Tariful standard de navigare pentru Cosmote 3G Prepaid este de 0,02 euro/MB ceea ce inseamna ca cei 10 euro initiali se consuma cu 500 MB – destul de scump in opinia mea. Insa exista posibilitatea de a activa una din urmatoarele 3 extra-optiuni si atunci datele problemei se schimba:

Optiunea Today and Tomorrow: valabila 2 zile, costa 2 euro si include 0,5 GB trafic suficient pentru 4-6 ore de navigare fara download, youtube sau radio online;
Optiunea 1 Week: valabila o saptamana, costa 5 euro si include 1 GB trafic;
Optiunea 1 Month: valabila o luna, costa 10 euro si include 2 GB trafic;

Dupa consumarea traficului alocat oricarei din cele 3 extraoptiuni traficul este tarifat cu 0,01 euro/MB;

Astept ca si Orange sa faca acest pas si sper sa nu se intample mai tarziu de sfarsitul acestui an, poate chiar la inceputul toamnei.

4 comentarii la „Cosmote 3G Prepaid”

  1. Si mie mi se pare relativ putin 500 Mb in banii respectivi; cred insa ca timpul si concurenta isi vor spune cuvantul si in acest domeniu.

  2. Eu am momentan de la Vodafone. Il folosesc doar in caz de extrema urgenta. In rest … totul este ok. Viteza buna si 2GB trafic lunar.

Comentariile sunt închise.